hirdetés

Tojáskeresés, kalácssütés, locsolóvers fabrikálása

Nem, most nem a húsvéti népszokásokat gyűjtöttük csokorba, hanem a cseh alapítású CPI-hotellánc magyarországi tagjainak tavaszköszöntő partijáról hoztunk friss tudósítást.

hirdetés

Ahol a lánc Courtyard by Marriott Budapest City Center lobby-jában gyülekező vendégeket a ház igazgatója, Franciscy Gergő és a CPI Hotels budapesti és pozsonyi tagjainak értékesítési igazgatója, Anek Dóra köszöntötte. Majd, mielőtt kezdetét vette volna a nyulak, tojások, csibék és más húsvéti érdekességek körül forgó partner party, előtte röviden beszámoltak arról, hol is tartanak ma cégükkel, és mit tartogat a jövő.

Anek Dóra, a lánc központi érrtékesítési igazgatója és Franciscy Gergő, a Courtyard by Marriott Budapest City Center igazgatója köszönti meghívott partnereit
Anek Dóra, a lánc központi érrtékesítési igazgatója és Franciscy Gergő, a Courtyard by Marriott Budapest City Center igazgatója köszönti meghívott partnereit

Elmondták többek közt, nagy öröm számukra, hogy két évnyi kényszerű szünet után ismét találkozhatnak üzleti partnereikkel, hiszen legutoljára a CPI-os csapathoz a Mérleg utcában alakuló házuk két évvel ezelőtti, emlékezetes kalapácsos szétveréséhez szólt a meghívás. Megtudhatták azt is a meghívottak, hogy klaszter formában történik három budapesti házuk esetében az értékesítés, valamint a covid alatt kialakították például épp a Marriott-ban az irodáknak szóló kiszállításos cateringet - hiszen a kimaradó vendégszám miatt ez is egy jó lehetőség volt a bevételek pótlására. Az Izabella utcai egységben pedig időközben két szint teljes átalakítása, újjáépítése befejezésre került - Varró Zoltán dizájner impozáns tervei alapján -, az Andrássy úton lévő házban új konyhai csapat áll fel (az épp a napokban elköszönő La Perle Noir helyén), és a pozsonyi két házuk esetében a Mercure-tól átvett egységük újrabrandingelt tagja Clarion Congress Hotel Bratislava néven működik tovább, míg ugyanott egy Mamaison szálloda is a felügyeletük alá került. Szó esett a CPI Hotels hazai szállodások CSR-akciókban való aktív részvételéről is.

A vendéglátó CPI csapata húsvéti hangulatban
A vendéglátó CPI csapata húsvéti hangulatban

A rövid bemutatkozás után kezdetét vette cspatokba verődve a lázas nyuszi- és tojáskeresés a vendégszobákban, majd kvíz megfejetésére, közösen locsolóvers fabrikálására is sor került. Végül kalácsfonással és a tészta megsütésével zárult a kreatív módon összeállított feladatsor, amelyben (emlékeim szerint) a Nyuszi csapat jeleskedett leginkább. A hangulatos vacsorával és vicces tombolával záródó eseményen pedig olyan, profi értékesítőkhöz méltó módon vezették fel a vendéglátók a húsvéthoz kötődő apróbb, de annál figyelmesebb ajándékok sorát (egy locsolóvödröt például), mintha egy eredeti Fabergé tojást nyert volna a szerencsés kiválasztott, akinek éppen kihúzták a nevét.

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online, Fotók: Csárdás Ferenc)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk