hirdetés
hirdetés

Törökországban járt partnereivel a Robinson Tours

2019 május 12-19 között 4 év után újra Törökországba látogatott partnereivel egy study túra keretében a Robinson Tours.

hirdetés

A Corendon Budapest-Antalya vasárnapi charterjáratával érkezett a török tengerpartra a 30 fős csapat, hogy meglátogassa a 2019-es árualap legfontosabb szállodáit a török riviéra Antalya és Alanya közötti szakaszán. Kikapcsolódásként Antalya, Alanya történelmi városrészének megismerése és egy hajókirándulás is helyett kapott a programban. A sokszínű és gazdag ízvilágú török gasztronómia megismerése sem maradt ki az élmények sorából.

Az tanulmányút fő állomásai Antalya, Belek, Side és Alanya voltak. Számokban kifejezve a 7 nap alatt közel 111475 lépéssel 77,11 kilométert tettek meg a 48 megnézett szállodában, azok parkjaiban és strandjain valamint a városnézések és bazárlátogatások során. Az út többi részét természetesen repülőn, buszon vagy hajón töltötte a csapat.

A szakmai túrán a partnerek megismerték a legjobb ár-érték arányú szállodákat, amelyek keresettek a hazai utazóközönség körében, emellett külön figyelem jutott a programban az ötcsillagos, nagy területű, dús növényzetű parkokkal kiépített és közvetlen tengerparti szállodákra is.

A résztvevők kipróbálhatták a szállodák All Inclusive és Ultra All Inclusive koncepció keretében nyújtott ellátását is. Igazi nyaralós időjárás kísérte a csapatot, így könnyebb volt megismerkedni a tiszta, kellemes hőmérsékletű tengerrel is, ami szintén elengedhetetlen feltétele a „törökországi nyaralás” műfajának jobb megértéséhez. Fakultatív programként Antalya és Alanya óvárosait fedezték fel, ahol a bazársorok és üzletek bőséges kínálatát is feltérképezhették. A tenger kellemes hőmérsékletét és a víz minőségét egy félnapos hajótúra keretében is élvezhették a résztvevők. A fából épült háromszintes kalózhajón lehetőség volt napozni, ebédelni és fürdeni, vagy résztvenni a hab-partyban is. A hajóút egy kis betekintést engedett Alanya város és a kalózok történetébe, ahogy a félsziget vonala mellett hajózva szép fotótémákat kínált a várfal, és a régi kalózbarlangok bejárata.

A Robinson Tours kínálatában több mint 10 éve elérhető a török riviéra charterjárattal budapesti vagy debreceni indulással. 2019-ben Kemer és Alanya közötti szakaszokra az eltérő egyéni igények kiszolgálására bőséges szállásválasztékot kínálnak a keddi, pénteki és vasárnapi repülőindulások mellé.Természetesen a helyszínen telepített idegenvezetők és magyar nyelvű fakultatív programok várják az utasokat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk