hirdetés

Új budapesti lazulós hely: strand + gasztro kombóval

Nyár, vízpart, gasztronómia, mindez csak néhány percre a belváros zajától. Új szabadidős tér nyílt Budapesten a BudaParton, aahogy erről már mi is beszámoltunk korábban, amely prémium kikapcsolódást ígér a nyárra a fővárosban maradtaknak.

hirdetés

Nappal akár fürdés az öbölben, este szórakozás, prémium gasztronómiával fűszerezve. Ez a SHO BEACH BudaPart, Budapest első szabadvízi strandja, amely rengeteg programlehetőséggel és szórakozással várja a látogatóit.

Lángos by MÁK pop-up
Lángos by MÁK pop-up

A hely elsősorban attól unikális, hogy Budapesten egyedüli helyként kínál fürdési lehetőséget az öböl természetes és tiszta vizében. A visszakanyarodó mellékágnak köszönhetően még a nagy sodrástól sem kell tartani a fürdőzőknek. Ráadásul, miután az öböl a folyásiránnyal ellentétes irányba ágazik le, így természetes szűrőként is működikl. Bizonyítja ezt az öböl magyarországi viszonylatban is párját ritkító halfaunája. A vízminőséget rendszeresen akkreditált laboratórium végzi, így biztosítva a biztonságos körülményeket.

Prémium ízek a strandon

Azok számára, akik a klasszikus strand ízekre vágynak, a SHO CHILL & GRILL beach bar a legjobb választás. Akik pedig a gasztronómiai különlegességeket keresik, azoknak a MÁK pop-up a tökéletes megoldás, ahol a Mizsei János séf által különleges készített fogásokat egy street food kocsiból kóstolhatják meg. 

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk