hirdetés
hirdetés

Új iroda köszönt be az izraeli beutaztató piacon

Suszter maradjon a kaptafánál!, vallja az a hazai szakember, aki egész életében utaztatással foglalkozott - ezért most, amikor új feladatba kezd, miért váltana ismeretlen területre? A "shamrock" pedig magyarul lóherét jelent, azt a háromlevelű növényt, amely hagyományosan Írország jelképe. Hogy függ mindez össze? Mindjárt kiderül.

hirdetés

Váradi János az Aviareps, a Vista, majd legutóbb - mintegy tíz éven át - a magyarországi El Al iroda vezetője volt, belevágott valami újba: utazási irodát nyitott Shamrock Escapes utazások néven.

Váradi János / Forrás Facebook
Váradi János / Forrás Facebook

Kihagyhatatlan, hogy először ne erről a különös elnevezésről kérdezzem.

- Bár most, kezdetben, kizárólag izraeli csoportos beutazásokat szervezek magyar honfitársaim számára - kultúrális körutazásokat,  zarándokutakat, incentive és speciális csomagokat összeállítva -, azonban a  távolabbi tervem, hogy Írország felé is kiszélesítem az utazási palettát, hiszen onnan is rengetegen szándékoznak felkeresni azt a csodálatos országot, amit úgy hívnak: Izrael. Biztos vagyok abban, hogy az ír kiutaztató piac Izrael felé egy olyan niche, ahol lehet helyem, és ahol megtalálom majd a számításomat.

Izrael nem csak kultúrális és vallástörténeti úti cél, hanem gyakran keresik fel nyaralni vágyó turisták.

- Nos, ők nem az én célcsoportjaim, ezt a területet meghagyom másnak. Valamint azt is hangsúlyoznám, hogy kimondottan csoportok számára szervezek utazásokat, egyéni utazásokat nem hirdetek meg.

Izrael valóban nagyon sikeres és keresett desztináció. Azonban tény: sokan mennek oda, de még többen érkeznek onnan hozzánk.

- Ez valóban így van, csak megerősíthetem. Amíg a budapesti El Al irodát vezettem  (2023. január végéig - a szerk.), annyira topdesztinációnak számított már az utóbbi időkben Magyarország, hogy a hozzánk látogató turisták tekintetében a dobogó harmadik fokára kapaszkodott fel. Amikor eljöttem az El Al-tól, már napi 8-9 járatpár is közlekedett. Igaz, ezek közül nem mind volt az izraeli légitársaság menetrendszerinti gépe, hanem az erős töltöttség okán több fapados is repülte még az útvonalat. A fedélzeteken helyet foglaló utasok 80 százaléka Izraelből érkezett hozzánk vagy repült éppen vissza.

Hogy fogalmazná meg egy mondatban azt, amibe most belevágott?

Célom a minőségi turizmus fellendítése , mert csak ebben hiszek: minőségi utazással, remek szálláshelyekkel, biztonságos módon, csoportos körutak formájában felkeresve a történelmi emlékeket.

További információk az iroda honlapján: www.shamrockescapes.com

 

 

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk