hirdetés
hirdetés

Új járatot indít a China Airlines

A Tajpej –Cebu járat indítását követően újabb célállomás beindítását jelentette be a tajvani China Airlines (CI), azonban a vírushelyzet miatt a járat júniusi megnyitását Taipei (Taoyuan) és Chiang Mai között október 2-re ütemezte át.

hirdetés

A két város között heti négy járat fogja biztosítani a közvetlen összekötetést, tájékoztatott Diószegi Ilona a légitársaság magyarországi GSA-jétől. A China Arlines, törzsutasainak védelmében új szabályokat vezetett be. A „Dynasty” törzsutas program keretében a COVID-nak köszönhetően számos utas elveszítené gyűjtött pontjait és már kiállított jegyeit, illetőleg az utazási korlátozások miatt nem tudnának új pontokat szerezni, hogy megfeleljenek a feltételeknek.

Nemzeti park a thaiföldi Chiang Mai közelében
Nemzeti park a thaiföldi Chiang Mai közelében

Ezért a légitársaság jövő év március 31-ig meghosszabbította a pontok felhasználási lehetőségét és rugalmasan intézi a dátum- és útvonalváltoztatásra vonatkozó igényeket. Egyéb kedvezmény, hogy a China Airlines és a Mandarin Airlines által üzemeltetett járatokon három fázisban, a szabályokban előírtnál több pontot lehet gyűjteni az újonnan lerepült szakaszok után. Így kevesebb lerepült kilométer után is átsorolható az utas magasabb kategóriájú törzsutas státuszba.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai