hirdetés

Új menedzser a Hilton Budapestnél

Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 

hirdetés

Mint a lánc ezzel kapcsolatos közleményében írják, a tapasztalt szakember Skandináviából tért vissza a hazai turisztikai életbe. Patricia a Hilton Budapest üzletfejlesztési igazgatójától, Keller Évától veszi át a stafétát, aki 40 év munkaidő után mond búcsút a szállodaiparnak. 

Dombi Patricia
Dombi Patricia
 

Az új kereskedelmi igazgató közel 20 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxuskategóriás szállodák területén. 

Pályáját a Mamaison Hotelben kezdte Key Account manageri pozícióban, amit az Intercontinental Budapest követett, ahol a ranglétra több fokát végig járva Assistant Director of Sales pozíciót töltött be távozása előtt. Szakmai életét a Hilton márka másik budapesti szállodájában folytatta először, mint a Hilton Budapest Westend értékesítési igazgatója, majd a névváltás követően a Hilton Budapest City kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. 2015-től pár évre elhagyta a budapesti szállodaipart, hogy szakmai tudását, mint turisztikai tanácsadó kamatoztassa Skandináviában. 

Jelenlegi kinevezését követően feladatai közé tartozik majd a szálloda értékesítési és marketingstratégiájának kialakítása és irányítása.

 

(forrás: Hilton Budapest)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk