hirdetés
hirdetés

Új szakember erősíti a Kompast

A 12 évnyi szakmai múlttal rendelkező Tóth Zinka novemberben igazolt a kiutaztató csapathoz.

hirdetés

A szakember horvátországi értékesítő tapasztalatait olyan helyeken szerezte, mint az Istria ’94 Tours, az OTP Travel vagy a La Grotta utazási iroda. A megújuló csapat oszlopos tagja Csernák Anita, aki immáron 2 éve dolgozik az irodában. Nagy lendülettel készítik jövő évi katalógusukat, mely a tőlük megszokott minőségben, de frissített árualappal és formátumban kerül majd a szakma és a nagyközönség elé – nyilatkozta Gregor Povalej, a Kompas ügyvezető igazgatója. 

Elérhetőségeik:

Gregor Povalej: + 36 (1) 411-2950, 411-2951; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Csernák Anita: + 36 (1) 411-2945, 411-2946; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tóth Zinka: + 36 (1) 411-2944, 411-2946; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk