hirdetés
hirdetés

Újdonsággal készül a télre a szigligeti strand

A strandon készül az új kiszolgáló épület, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program strandfejlesztési pályázata támogatásával és önerőből.

hirdetés

A kétszintes létesítmény új alapokra helyezi az egész éves strandüzemeltetés feltételeit. Közel 150 négyzetméter alapterületen vizesblokkoknak, kismama- szobának, öltözőknek ad helyet. A lidóhoz közeli épületben gyermek vizesblokkot is kialakítanak.

A tetőtérben egész évben nyitva tartó szaunákat, zuhanyzókat, közösségi teret, napozóteraszt alakítanak ki. A november 15-i nyitás után a szigligeti fürdő a Balaton első olyan közösségi strandja lesz így, ahol a szaunázást követően akár meg lehet mártózni a tóban. A fűthető épület kiszolgálja a téli rendezvényeket is.

A futóversenyt, a süllőfesztivált, az újévi csobbanást. Valamint a november közepétől már üzemelő, esténként kivilágított műjégpálya vendégeit ugyancsak - írja a Veszprém megyei hírportál

(forrás: veol.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk