hirdetés
hirdetés

Újdonságok az Anubis Travel 2013 nyári/őszi katalógusának bemutatóján

Az Anubis Travel április 11-én a MOM Park mozijában tartotta meg 2013-as nyári / őszi katalógusának bemutató rendezvényét. Ahmed Bahgat ügyvezető úr ismertette az idei év újdonságait, majd az iroda úticéljairól és néhány kiemelt szállodájáról kaptak tájékoztatást az utazási irodák képviselői.

hirdetés

A legfontosabb újítások közé tartozik, hogy a részvételi díjak az illetéken kívül minden költséget tartalmaznak, valamint újdonság, hogy az utazások már euróban is befizethetők.

A közvetítő partnerek munkájának könnyítésére is számos fejlesztéssel készült az iroda, melyek közül az egyik legfontosabb az új ajánlatkészítő rendszer, amelynek segítségével a partnerek néhány gombnyomással saját elérhetőséggel ellátott, képes ajánlatot készíthetnek az érdeklődő utasoknak. Ezen kívül a weboldal új mobilverziója is további segítséget nyújt mind az utasoknak, mind a partnereknek az utazási ajánlatok böngészéséhez.

Az Anubis Travel a már megszokott és közkedvelt úti céljaikon kívül két új desztinációt mutatott be: Ciprust és Izraelt. Ciprus a nyüzsgő központi fekvésű valamint a családbarát, hangulatos 3*, 4* és 5*-os szállodákkal került be a kínálatba, Izrael pedig igazi kuriózumnak számít, hiszen a piacon egyedülállóként kerülnek idén bevezetésre az izraeli üdülő- és pihenő programok, valamint a néhány napos hosszú hétvégék, amelyek többségéhez idén jeruzsálemi városnézést kapnak ajándékba az utasok.

Hazánkban idén egyedül az Anubis Travel indít charter járatokat Jordániába, amellyel nem csak jordániai üdülőprogramon vagy körutazáson vehetünk részt. Az izraeli Eitat valamint az egyiptomi Tabán való üdülés foglalása során is a jordániai charter járattal repülnek majd az utasok, akik így Tabára a háromórás buszozás helyett egy mindössze fél órás hajóúton érkezhetnek meg.

A már megszokott mediterrán régiókban, Krétán, Mallorcán, Rodoszon, Bulgáriában és Törökországban, valamint Egyiptomban és Jordániában is jelentősen bővült a szállodakínálat, számos új, magas színvonalú szálloda került be a palettába. Az Anubis Travel idén az egyiptomi El Gounát kiemelt üdülőhelyként ajánlja a hazai utazóközönség számára, a mesterséges lagúnák között felépített nívós szállodákat nagyon kedvező, elérhető áron kínálja.

Az iroda 2013. második felére is tartogat még meglepetéseket, hamarosan elkészülnek saját szervezésű körutazás programjaik a világ minden tájára, valamint a tavalyi nagy sikernek köszönhetően az idei évben is megrendezésre kerül egy-egy különleges koncert Egyiptomban és Jordániában, amelyről hamarosan további részleteket is megtudhatunk.

Az eseményen közel 150 vendég jelent meg, akik a szakmai prezentáció után egy hastáncosnő előadását is megcsodálhatták, illetve Szabó Győző színművész és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese állt színpadra, hogy köszöntsék a jelenlévőket és röviden élménybeszámolót tartottak korábbi Anubis Travel-es utazásaikról. Persze nem csupán mesélni jöttek, hiszen az övék volt az este legfontosabb feladata, ők sorsolták ugyanis a meghívottak között az Anubis Travel nyereményeit, egyiptomi ezüst ékszereket, Magna Cum Laude ajándékcsomagokat és a fődíjat, egy két főre szóló egyhetes nyaralást Jordániába, a Marina Plaza ****+ szállodába. Az előadást követően a vendégek állófogadáson vehettek részt, ahol arab ételkülönlegességeket szolgáltak fel.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés