hirdetés
hirdetés

Újdonságok az OTP Travel téli kínálatában

88 oldalon, számos újdonsággal megjelent az OTP Travel 2012 téli katalógusa.

hirdetés

Szeptember végén jelent meg az OTP Travel 2012 téli ajánlatait tartalmazó kiadványa, mely 88 oldalon, sok újdonsággal, 5 témakörben - autóbuszos és repülőgépes körutazások, városlátogatások, fly and drive programok, tengeri hajóutak, üdülések - kínál változatos programokat az utazni vágyóknak – tudtuk meg Molnár Judittól, az iroda ügyvezetőjétől.

Az újdonságok közé tartozik a csoportos karib-tengeri hajóút magyar idegenvezetővel az MSC Poesia fedélzetén, a távol-keleti és új-zélandi hajóút egyéni utazók részére, az ausztrál körutazás és az Azték Mexikó – körutazás acapulcói nyaralással.

A Fly and drive programok közé bekerült Ausztrália és Új-Zéland, Florida és Kalifornia. India-Nepál körutazást is kínálnak, és valódi különlegesség a müncheni, salzburgi, prágai városlátogatás vonattal. Szilveszteri csoportos utazásokat is szerveznek magyar idegenvezetővel: autóbusszal Opatija és Prága, repülőgéppel Nizza és Lisszabon az úti cél.

A körutazások kínálata rendkívül széles: autóbusszal a környező országok nevezetességei fedezhetők fel (Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország), a repülőgépes ajánlatok közül érdemes kiemelni Portugáliát, Kínát, Brazíliát, Srí Lankát, Vietnámot és Kambodzsát. Kalandra és természetközeli élményekre vágyó egyéni utazóknak már két főtől garantált utakat kínálnak az indonéz szigetvilágban (Bali, Jáva, Szumátra).

Az üdülések terén az elmúlt évek tapasztalatai alapján kedvelt ajánlatok szerepelnek a kínálatban: Madeira, Maldív-szigetek, Bali, Mauritius, Seychelles, Kuba.

Molnár Judit kiemelte továbbá, hogy érdemes a www.otptravel.hu weboldalát böngészni, mert lesz néhány olyan ajánlat, melyet csak a honlapon hirdetnek meg.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk