Újra akcióban a HotelHero

A február 21-i sikeres jótékonysági főzést vidéki helyszínekkel is kibővülve folytatják március 21-én.

A Budapesten elkészülő 300 adag mellett 9 vidéki helyszínen további 100-100 adag ételt szeretnének elkészíteni, így összesen 1200 adag vasárnapi meleg ebéddel tudják támogatni a rászorulókat.

A márciusi kezdeményezést a Metro Kereskedelmi Kft. a vidéki helyszínek alapanyag szügségletének és a fővárosi főzés logisztikájának biztosításával segíti.

Az elkészült ételcsomagokat a Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei jutattják el azokhoz, akiknek segítség, ha vasárnap főtt étel a jut az asztalra.

A tervezett ebédmenü: tejszínes pulykatokány, tésztával.

 

E szép és fontos cél érdekében a HotelHero csapata felhívást tett közzé: 

Főzzünk együtt a rászorulóknak ISMÉT, 2021. március 21-én!

Várjuk olyan szállodák, éttermek jelentkezését legkésőbb 2021. március 16-ig, akik vállalják március 21-én 100 adag meleg étel elkésztését a következő városokban, vagy vonzáskörzetükben:

Budapest

Szeged

Debrecen

Nyíregyháza

Pécs

Székesfehérvár

Az akció beszállítói támogatója, a Metro Kereskedelmi Kft. biztosítja az alapanyagokat, az elkészült finomságokat pedig Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei juttatják el a nélkülözőkhöz. Nektek csak azt kell tennetek, amit a legjobban tudtok: FŐZNI!

Részletekért forduljatok Anek Dórához ( Telefon: +36 20 468 3683 E-mail: d.anek@mamaison.com)

 

 

Forrás: HotelHero / Turizmus Online


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.