hirdetés
hirdetés

Zágrábi konferencia a turizmus speciális fajtáiról

Április 5-én vette kezdetét Zágrábban a Horvát Utazási Irodák Szövetségének (UHPA) szervezésében a CEI Central European Initiative, a Horvát Idegenforgalmi Minisztérium és a Zágrábi Turisztikai Hivatal támogatásával az „Innovation and Sustainable Development of Special Interest Tourism Products“ elnevezésű konferencia.

hirdetés

A plenáris üléseken az előadók a desztinációmenedzsment fontosságáról, Németország, mint fő küldőpiac trendjeiről hallhattak előadásokat, illetve megismerkedtek a Közép-Dalmát régió programajánlataival, valamint a dél-tiroli kerékpáros turizmus kihívásaival. A 2018-ban életbe lépő EU 2015/2302-es utazási csomagokra vonatkozó rendeletre is felhívták az utazási irodák figyelmét.

A szekciós üléseken a kaland-, a gasztro- és borturizmus, akadálymentes, ifjúsági és kulturális turizmus témakörben hallgathatók előadások. A konferencia egy kétnapos sibeniki study tourral zárul.

A konferencián Magyarországot a Cartour és a Wine a’More utazási irodák képviselik.

A konferencia weboldala ide kattintva érhető el.

Forrás: Facebook / UHPA
Forrás: Facebook / UHPA

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk