hirdetés
hirdetés

Zalakarost ismerhették meg a lengyel irodások

Lengyel utazási irodák képviselői ismerkedhettek Zalakaros és a balatoni régió fürdővárosaival a közelmúltban. A Regionális Marketing Igazgatóság szervezésében lezajlott turisztikai találkozón Zalakarost a Tourinform-iroda munkatársai, Fekete Csilla és Flórek Zsolt képviselték.

hirdetés

A Zalakarosi Turisztikai Egyesület lengyel kiutaztatóknak tartott prezentációt a múlt hét folyamán Katowicében és Wroclawban. Zalakaros több balatoni és nyugat-dunántúli településsel együtt jelent meg az eseményen. 

Katowice és Wroclaw városaiban összesen 80 utazási iroda képviselőjét tájékoztatták a munkatársak elsősorban a Zalakarosi Fürdő lehetőségeiről, a tavaly nyáron átadott Vízipók Csodapók gyermekvilágról, valamint az annak folytatását jelentő beltéri gyermekbirodalom építésének részleteiről, a termáltó és ökopark beruházásról, valamint a város programkínálatáról, szálláslehetőségeiről.

- Az utazásszervezők jó része komoly érdeklődést mutatott városunk iránt. A magyar-lengyel kapcsolatot, illetve az ebben rejlő turisztikai lehetőségeket erősíti, hogy városunk testvérvárosi együttműködést folytat Olesno városával, s ezáltal még nagyobb bizalommal fordultak felénk a kiutaztatók – mondta Flórek Zsolt, hozzátéve: a lengyel utazási irodák közül többen konkrét ajánlatokat várnak a találkozó nyomán Zalakarostól.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk