Fém szerszámtárolók, hétvégi házakhoz és kerttulajdonosok számára

A kert ugyanúgy lehet öröm a kertészkedőknek, mint azoknak, akik csak passzív pihenésre használják. A lényeg, hogy az ember friss levegőn legyen, és élvezze az őt övező zöldterületet, a madárcsicsergést, a tiszta levegőt és nyugalmat.   

Viszont akár kertészkedik az ember, akár csak elszenderül egy kerti kanapén vagy netán grillezésre várja barátait, számtalan eszközre van szüksége, amelyet valahol el kell tudni helyezni.

A Biohort fémből készült tárolók sokszínűek

Akik az e-kert.hu Biohort tárolói, kiegészítői mellett döntenek, biztosak lehetnek benne, hogy a hosszú élettartamot választják, és nem lesz sok gondjuk ezeknek a kellékeknek a karbantartásával. Ha fém alapanyagból választunk kerti szerszámtárolót, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem fog vetemedni, és nem igényel állandó ápolást.

Választhatunk kisebb méretűt 1-4 m2-ig, közepes tározót 4-16 m2-ig vagy akár még nagyobbat. Ez utóbbiak már önálló kerti lakként is funkcionálhatnak, kiválóan alkalmasak hétvégi telekre, nyáron aludni is lehet benne, hiszen több helyiség is berendezhető. A legkisebb méret fáskamrának jó, míg a közepes méretű Biohort fémházban bármit tárolhatunk, akár barkácsműhelynek is kialakíthatjuk.

A Biohort fémházak előnyei

Ellentétben a fával, amely hiába sugározza a természet nyugalmát, ha közben az időjárás viszontagságainak kitéve változtatja szerkezetét, a fémnek nem változik meg az összetétele, nem vetemedik, és nem kell állandóan festeni. Ugyanakkor a műanyagnál is időtállóbb, hiszen nem fog eltörni, megrepedni sem.

Gyakran előfordul, hogy átrendezzük a kertet, vagy éppen költözésre kerül a sor. Egy Biohort házat a legkönnyebb szétszedni, szállítani és összerakni, ha netán valamilyen mozgatásra, áttelepítésre kerülne sor. A rozsdamentes csavarokkal egyszerűen szerelhetőek.

A Biohort oldalfalak tűzihorganyzott és poliamid égetett lakkozással készültek, így soha sem kell őket festeni, sem impregnálni, biztosak lehetünk benne, hogy örök életűek lesznek. Szürke, minimalista színviláguk és kialakításuk kapcsán pedig ugyanúgy szinte láthatatlan részei tudnak lenni egy kertnek, udvarnak, mint a fából készült társaik, megbújva a fák, bokrok között.

A szükséges kiegészítők

A Biohort fém alapanyagú tárolók egyre növekvő népszerűsége maga után vonta, hogy a hozzá kapcsolódó kiegészítők egyre nagyobb hányadát is forgalmazza az e-kert.hu webshop. Különféle polcokat, kerékpártárolókat, a szerszámos házakhoz való világításra alkalmas berendezéseket, vázakat, kereteket lehet kapni, amelyek elősegítik az optimális és helytakarékos belső kialakítást is.

A Biohort fémházak mindegyike tartalmaz egy alap, induláshoz tökéletes felszerelést, de aki szeretne még hozzá polcrendszereket, egyéb tartókat is beszerezni, itt megteheti. Különleges, de annál fontosabb kellék az elektromos szerelőpanel, mivel közvetlenül az oldalfalakra nem lehet szerelni, még konnektorokat sem. A falra rögzíthető szerelőpanel viszont az a felület, amelyre már szerelhető akár elektromos szerelvény is, kielégítve minden felmerülő igényt.

 


Idén utazásra költenének leginkább a magyarok

Idén utazásra költenének leginkább a magyarok 

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges és a legtöbbet utazásra adnák ki.
Csontváry újra Budapesten

Csontváry újra Budapesten 

A festő felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria.
Hőlégballonok színezik az eget Kaposvár fölött

Hőlégballonok színezik az eget Kaposvár fölött 

A 43. magyar hőlégballon-bajnokság a Rippl-Rónai Kupa nevet viseli és május 23-26. között kerül sor.
A régi társasjátékok reneszánsza

A régi társasjátékok reneszánsza 

Jó hír a "társasozás" szerelmeseinek: új társasjátékszalon nyílt Budapest belvárosában - több, mint 250 játék és speciality kávék mellett élvezhetjük a közös játék örömét.
Az ügynökség, amely karbonlábnyom-számlálót is bevet rendezvényein

Az ügynökség, amely karbonlábnyom-számlálót is bevet rendezvényein 

Ezentúl az árak mellett a rendezvények karbonlábnyomát is feltünteti ajánlataiban a Hello Agency, hogy több, fenntarthatóság szempontját is figyelembe vevő alternatívát is tudjanak nyújtani ügyfelei számára.
Új elemekkel bővül a Feneketlen-tavi közpark

Új elemekkel bővül a Feneketlen-tavi közpark 

A játszótér felújítási munkái a tervek szerint a nyár végén valósulnak meg, de a mellékhelyiségek telepítésére már várhatóan tavasszal sor kerül.
MTÜ: rangos nemzetközi turisztikai díjak  a kínai újév idején Magyarországnak

MTÜ: rangos nemzetközi turisztikai díjak a kínai újév idején Magyarországnak 

A kínai National Geographic Travel a legminőségibb úti célok között ajánlja Magyarországot, a Voyage Magazine pedig az Év új feltörekvő desztinációjának választotta hazánkat.
Turisztikai bevételt hoznak, szakmai megbecsülést alig kapnak

Turisztikai bevételt hoznak, szakmai megbecsülést alig kapnak  

Ők az idegenvezetők, akik nélkül a klasszikus, hagyományos turizmus elképzelhetetlen, és akik ma is fontos, szereplői az ágazatnak.
Északi vendég a Kiskunsági Nemzeti Parkban

Északi vendég a Kiskunsági Nemzeti Parkban 

A Felső-kiskunsági szikes tavaknál lett figyelmes a park egyik munkatársa az örvös lúdra.
MTÜ: teltházat hozott a busójárás a mohácsi szálláshelyeknek

MTÜ: teltházat hozott a busójárás a mohácsi szálláshelyeknek 

A héten zárult busójárás idén is látogatók tízezreit vonzotta a Duna-parti városba, a szálláshelyek februári bevételeik közel 60 százalékát tavaly ennek a rendezvénynek köszönhették.

Interjú

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.
Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban

Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban 

Korábban írtunk már a ZAZIE „újragondolatlanul” merész, hamisítatlan magyar konyhájáról - de nem lehet szó nélkül elmenni Nagy Gergő szemet gyönyörködtető tányérdesszertjei mellett sem.
Valami régi, valami új – az újranyitott N28 séfjével beszélgettünk

Valami régi, valami új – az újranyitott N28 séfjével beszélgettünk 

Az N28 borétterem egy hosszúra nyúlt nyári szünet után, szeptember közepétől új koncepcióval várja a vendégeket. A gasztronómiai kínálat megalkotását Nagy Szabolcs séfre bízták.