A Hungaria 55 limitált széria, csupán 5.555 palack készült, mintegy special edition-ként. Ez a különlegesen száraz (dosage 14 g/l) pezsgő a család többi tagjához hasonlóan palackos erjesztésű és érlelésű, Méthode Transvasée eljárással készült, azonban három fő tulajdonsága révén emelkedik ki az eddigi Hungaria pezsgők közül. Az alapbor a Champagne-ban is előszeretettel használt Chardonnay és Pinot Noir szőlők házasításából készült és a Hungaria pezsgőcsaládban egyedi módon, 16 hónapig erjesztettük és érleltük palackban. Végül a termék az alkalomnak megfelelő, kifejezetten ehhez a pezsgőhöz kialakított csomagolást kapott.
A XIX. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon bemutatott Hungaria 55 pezsgő kizárólag borkereskedéseken keresztül érhető el, a forgalmazó cégek listája a www.hungaria.cc oldalon található meg.