A Mellow Mood Hotelsnél folytatja munkáját a híres séf

Varju Viktor korábban olyan éttermekben bizonyított, mint a Bock Bisztró vagy a Vendéglő a KisBíróhoz, de a Négyházmajor online bisztró és delikát is az ő nevéhez fűződik. A Mellow Mood Hotels-nél Corporate Chef pozícióban folytatja.

A cégcsopot szervezeti struktúrájának tudatos fejlesztése már a korábbi években elkezdődött azzal a céllal, hogy az egyes területekre fókuszált figyelmet tudjanak fordítani. Ilyen kulcsterületként határozták meg a vendéglátást, a felelős kollégák egy új, dedikált részlegként folytatják a munkát, hogy a meglévő és a jövőben nyitó F&B egységek sikeres működését biztosítsa. E terület élére érkezik a szakember.

Varju Viktor áprilistól erősíti a budapesti cégcsoport csapatát, feladata a cégcsoport éttermi egységeinek erősítése, kreatív koncepciók kialakítása és a tudatos gazdálkodás fejlesztése.

„Nagyon örülünk Vili érkezésének, szeretnénk szintet lépni vele, legyen szó a már meglévő éttermi egységeinkről vagy az új projektekről. Ő egy olyan elismert szakember, aki garancia a minőségre. Elsődleges feladata, hogy olyan tudatos rendszert építsen fel, ahol lényegesen nagyobb hangsúlyt kapnak kontrolling folyamatok, a pénzügyi rendszerbe illeszthető működés és az eredményesség mérhetősége” - mondta el Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója.

Varjú Viktor
Varjú Viktor
Fotó: Mellow Mood Hotels

Az egyik első projekt, amely Varju kezének lenyomatát fogja magán viselni, a heteken belül nyíló Belgrád rakparti Port de Budapest bár és étterem, ahol az étlap már a szakember iránymutatásával készül.

„A kreatív koncepciók kialakítása mindig is közel állt a szívemhez, de fontos, hogy olyat álmodjunk, amely tudatos gazdálkodással a valóságban is megállja majd a helyét. Az én feladatom ennek az egyensúlynak a megteremtése. Ez egy izgalmas kihívás a cégcsoporton belül, hiszen független éttermek és bárok, valamint szállodai egységek is megtalálhatók a portfólióban” – mondta Varju Viktor új pozíciója kapcsán.


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.