A Mellow Mood Hotelsnél folytatja munkáját a híres séf

Varju Viktor korábban olyan éttermekben bizonyított, mint a Bock Bisztró vagy a Vendéglő a KisBíróhoz, de a Négyházmajor online bisztró és delikát is az ő nevéhez fűződik. A Mellow Mood Hotels-nél Corporate Chef pozícióban folytatja.

A cégcsopot szervezeti struktúrájának tudatos fejlesztése már a korábbi években elkezdődött azzal a céllal, hogy az egyes területekre fókuszált figyelmet tudjanak fordítani. Ilyen kulcsterületként határozták meg a vendéglátást, a felelős kollégák egy új, dedikált részlegként folytatják a munkát, hogy a meglévő és a jövőben nyitó F&B egységek sikeres működését biztosítsa. E terület élére érkezik a szakember.

Varju Viktor áprilistól erősíti a budapesti cégcsoport csapatát, feladata a cégcsoport éttermi egységeinek erősítése, kreatív koncepciók kialakítása és a tudatos gazdálkodás fejlesztése.

„Nagyon örülünk Vili érkezésének, szeretnénk szintet lépni vele, legyen szó a már meglévő éttermi egységeinkről vagy az új projektekről. Ő egy olyan elismert szakember, aki garancia a minőségre. Elsődleges feladata, hogy olyan tudatos rendszert építsen fel, ahol lényegesen nagyobb hangsúlyt kapnak kontrolling folyamatok, a pénzügyi rendszerbe illeszthető működés és az eredményesség mérhetősége” - mondta el Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója.

Varjú Viktor
Varjú Viktor
Fotó: Mellow Mood Hotels

Az egyik első projekt, amely Varju kezének lenyomatát fogja magán viselni, a heteken belül nyíló Belgrád rakparti Port de Budapest bár és étterem, ahol az étlap már a szakember iránymutatásával készül.

„A kreatív koncepciók kialakítása mindig is közel állt a szívemhez, de fontos, hogy olyat álmodjunk, amely tudatos gazdálkodással a valóságban is megállja majd a helyét. Az én feladatom ennek az egyensúlynak a megteremtése. Ez egy izgalmas kihívás a cégcsoporton belül, hiszen független éttermek és bárok, valamint szállodai egységek is megtalálhatók a portfólióban” – mondta Varju Viktor új pozíciója kapcsán.


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.