A METRO értékesítői ellepték a Balatont

Hurrikánként söpört végig a nagykereskedelmi cég kiszállítási üzletágának értékesítő csapata a Balaton-parton május 30-án. Igazán figyelmet megragadó autóflottájuk a Balaton két partjáról indult azzal a céllal, hogy a nagykereskedelmi vállalat HoReCa szegmensre szabott termékválasztékát, kiszállítási üzletágát és versenyképes árait népszerűsítésék.

Mint ezzel kapcsolatos rövid közleményükből kiderül, az előszezont kóstolgató turisták Alsóörstől Keszthelyig találkozhattak múlt héten

a METRO járműflottájának tagjaival, valamint a száz főt számláló értékesítő különítmény sárga Hurrikán-turné pólót viselő képviselőivel.

Akcióban a METRO-flotta / Forrás: METRO Nagykereskedelem
Akcióban a METRO-flotta / Forrás: METRO Nagykereskedelem

A marketingakció nagyon intenzív volt: egyetlen nap alatt több, mint 1300 helyszínt látogattak meg a  különleges értékesítői turné keretében, hogy népszerűsítsék a METROMAX kiszállító szolgáltatást a balatoni vendéglátósok – hotelek, éttermek, bárok és strandbüfék – számára.

Ez egy kényelmes, személyre szabható beszerzést biztosít, amivel a vendéglátós rengeteg időt és energiát spórolhat, és maximálisan a vendégekre koncentrálhat.

Az akciónak köszönhetően a most startoló szezonban várhatóan az eddigieknél még többen fogják ezt élvezni a Balaton turizmusát kiszolgáló vendéglátóhelyek között. 

 

 


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.