A Marriott a Socially új ügyfele

A gasztromarketing ügynökség felel az új étterem és bár social media felületeiért. 

Tavaly újultak meg a Budapest Marriott Hotel vendéglátóegységei és rendezvényközpontja, valamint új dizájnt és koncepciót kapott DNB Budapest étterem, és megnyitott a hotel bárja, a Liz and Chain is. A cég a megújuláshoz a kommunikációt is új alapokra helyezi, erre pedig a Socially-t kérték fel. A hotel a gasztromarketing ügynökséget az eddigi munkái és referenciái alapján választotta. Ennek értelmében az újrapozicionált vendéglátóegységek online kommunikációs feladatait a Socially végzi, aminek ügyfelei között ott van a padthai wokbar, a Zing Burger, a Wolt és a Vapiano. 

 „A közös munka során a fő célkitűzések közé tartozott a social media platformok egyedi hangvételének kialakítása és folyamatos aktív jelenlét, ami átadja a két egység különböző koncepcióját.  Fontos szempont idén továbbá, hogy a szálloda vendégei mellett magyar közönségre is kiemelten fókuszál a DNB Budapest étterem és a Liz and Chain bár” – olvasható az együttműködést bejelentő közleményben.

„Egy új koncepció sikeres bevezetéséhez tapasztalt partnerekre van szükség. Hiszünk benne, hogy a Socially fiatalos és lendületes csapatával új célcsoportokat szólíthatunk meg és érhetünk el, akik törzshelyüknek fogják tekinteni a hazai alapanyagokra specializálódott DNB Budapestet és a folyton pezsgő Liz and Chain bárt” – mondta Parti János, a Budapest Marriott Hotel értékesítési és marketing igazgatója.

Varga Sára, a Socially alapítója pedig így nyilatkozott a megbízás kapcsán: „Az idei év több szempontból is fontos és izgalmas időszaknak ígérkezik. Több nagy volumenű kampányunk is lesz az első félévben, szolgáltatásaink PR-rel is bővültek, ráadásul egy olyan elismert, nemzetközi hotellánc is megtisztelt minket a bizalmával, mint a Budapest Marriott Hotel. Nagyon izgalmas kihívás, hiszen két vendéglátóegység social media kommunikációja tartozik hozzánk, ugyanakkor rengeteg lehetőséget látunk az együttműködésben, amit a nemzetközi és magyar vendégeknek is meg fogunk mutatni.”

Forrás: Kreatív Online


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.