A szendvicsesek már Oroszországban vannak

A legfőképpen pirított szendvicseiről ismert Quiznos gyorsétteremlánc július végén megnyitotta első két egységét Oroszországban. Az első éttermek Szenpéterváron nyitottak meg, amelyeket hamarosan továbbiak fognak követni az orosz fővárosban, Moszkvában is - írja a Franchiseportál.

A Szentpéterváron átadott két üzlet csak az első állomása a hálózat helyi terjeszkedési terveinek, hiszen a QSR Russia, a Quiznos orosz mester franchise partnere 10 év alatt többszáz étterem nyitását tűzte ki célul az országban.

Darrin Stock, a QSR Russia alapító tulajdonosa elmondta, hogy "a Quiznos koncepciója szinte tökéletes üzleti modellt biztosít az orosz piacra, mivel forgalmazott termékei kimondottan jó minőségű alapanyagokból készülnek, és azok a helyi időjárási adottságokhoz is tökéletesen passzolnak. Ezt még tovább erősíti, hogy az üzletek kialakítása egyszerű és költséghatékony."

A Quiznos az elmúlt több mint 30 év alatt a leggyorsabban fejlődő szendvics-lánccá nőtte ki magát az USA-ban, méretét tekintve pedig dinamikus növekedést mutat. Napjainkban az USA minden tagállamban és a világ 30 országában is megtalálhatóak egységei.

A hálózat európai terjeszkedésért felelős regionális vezetője szeptemberben hazánkba érkezik, hogy a koncepció iránt érdeklődőkkel tárgyaljon. Addig is olyan érdeklődők jelentkezését várja, akik szeretnének egy a Subway éttermekhez hasonló, de válogatott minőségű alapanyagokból készült termékeket forgalmazó franchise lánchoz csatlakozni.

Forrás: Franchiseportál


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.