A szendvicsesek már Oroszországban vannak

A legfőképpen pirított szendvicseiről ismert Quiznos gyorsétteremlánc július végén megnyitotta első két egységét Oroszországban. Az első éttermek Szenpéterváron nyitottak meg, amelyeket hamarosan továbbiak fognak követni az orosz fővárosban, Moszkvában is - írja a Franchiseportál.

A Szentpéterváron átadott két üzlet csak az első állomása a hálózat helyi terjeszkedési terveinek, hiszen a QSR Russia, a Quiznos orosz mester franchise partnere 10 év alatt többszáz étterem nyitását tűzte ki célul az országban.

Darrin Stock, a QSR Russia alapító tulajdonosa elmondta, hogy "a Quiznos koncepciója szinte tökéletes üzleti modellt biztosít az orosz piacra, mivel forgalmazott termékei kimondottan jó minőségű alapanyagokból készülnek, és azok a helyi időjárási adottságokhoz is tökéletesen passzolnak. Ezt még tovább erősíti, hogy az üzletek kialakítása egyszerű és költséghatékony."

A Quiznos az elmúlt több mint 30 év alatt a leggyorsabban fejlődő szendvics-lánccá nőtte ki magát az USA-ban, méretét tekintve pedig dinamikus növekedést mutat. Napjainkban az USA minden tagállamban és a világ 30 országában is megtalálhatóak egységei.

A hálózat európai terjeszkedésért felelős regionális vezetője szeptemberben hazánkba érkezik, hogy a koncepció iránt érdeklődőkkel tárgyaljon. Addig is olyan érdeklődők jelentkezését várja, akik szeretnének egy a Subway éttermekhez hasonló, de válogatott minőségű alapanyagokból készült termékeket forgalmazó franchise lánchoz csatlakozni.

Forrás: Franchiseportál


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.