A szendvicsesek már Oroszországban vannak

A legfőképpen pirított szendvicseiről ismert Quiznos gyorsétteremlánc július végén megnyitotta első két egységét Oroszországban. Az első éttermek Szenpéterváron nyitottak meg, amelyeket hamarosan továbbiak fognak követni az orosz fővárosban, Moszkvában is - írja a Franchiseportál.

A Szentpéterváron átadott két üzlet csak az első állomása a hálózat helyi terjeszkedési terveinek, hiszen a QSR Russia, a Quiznos orosz mester franchise partnere 10 év alatt többszáz étterem nyitását tűzte ki célul az országban.

Darrin Stock, a QSR Russia alapító tulajdonosa elmondta, hogy "a Quiznos koncepciója szinte tökéletes üzleti modellt biztosít az orosz piacra, mivel forgalmazott termékei kimondottan jó minőségű alapanyagokból készülnek, és azok a helyi időjárási adottságokhoz is tökéletesen passzolnak. Ezt még tovább erősíti, hogy az üzletek kialakítása egyszerű és költséghatékony."

A Quiznos az elmúlt több mint 30 év alatt a leggyorsabban fejlődő szendvics-lánccá nőtte ki magát az USA-ban, méretét tekintve pedig dinamikus növekedést mutat. Napjainkban az USA minden tagállamban és a világ 30 országában is megtalálhatóak egységei.

A hálózat európai terjeszkedésért felelős regionális vezetője szeptemberben hazánkba érkezik, hogy a koncepció iránt érdeklődőkkel tárgyaljon. Addig is olyan érdeklődők jelentkezését várja, akik szeretnének egy a Subway éttermekhez hasonló, de válogatott minőségű alapanyagokból készült termékeket forgalmazó franchise lánchoz csatlakozni.

Forrás: Franchiseportál


Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél

Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél 

Hein Schumacher vezérigazgató helyére Fernando Fernandez pénzügyi igazgató kerül.
Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak

Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak 

Egymilliárd forintra pályázhatnak az ezer fő alatti településen működő kiskocsmák, bárok és borozók.
Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán

Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán 

Farsang Kupa néven rendezik meg az ország ételkészítőinek legnagyobb versenyét szombaton a városban.
Kihirdették az Év Mentes Séfjeit

Kihirdették az Év Mentes Séfjeit 

Február 20-án, csütörtökön a METRO Gasztroakadémián idén 7. alkalommal rendezték meg az Év Mentes Séfje versenyt. 
Megvan az ország legjobb lekvárja

Megvan az ország legjobb lekvárja 

Több kategóriában keresték az ország legjobb helyi termékét, a legjobb lekvár címet a Szatmári Éden nyerte el.
Hat furcsa étterem a nagyvilágból

Hat furcsa étterem a nagyvilágból 

A világ számos pontján találhatók olyan éttermek, amelyek nemcsak kulináris élvezeteket kínálnak, hanem egyedi és szokatlan környezetükkel is maradandó élményt nyújtanak.
Milyen lesz idén az Év pálinkás bonbonja?

Milyen lesz idén az Év pálinkás bonbonja? 

Idén is meghirdetik az Év pálinkás bonbonja versenyt a 25. Gyulai Pálinkafesztivál kísérőrendezvényeként – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
Gasztronómia, piac és oldtimerek egy helyen: új közösségi hely Buda szívében

Gasztronómia, piac és oldtimerek egy helyen: új közösségi hely Buda szívében 

Budapest egyik legújabb közösségi tere, a GlassHouse Kolosy a II. és III. kerület határán nyitotta meg kapuit, izgalmas gasztronómiai és kulturális élményeket kínálva.
A mesterséges intelligencia már a konyhában van

A mesterséges intelligencia már a konyhában van 

Okoseszközök a közelgő Konyhakiállítás idei sztárjai
Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.