Alakul a Bordói November Nagykóstoló pincészeteinek névsora

Mutatjuk, mely borászatok azok, amelyek biztos jelen lesznek a Bordói November nevű borral bélelt eseményen 2024.11.30-án, a Corinthia Budapestben.

Megérkeztek az első kiállítók a Bordói November Nagykóstolóra. 

Forrás: pixabay
Forrás: pixabay

A következő borászatok képviselői már biztos, hogy jelen lesznek:


A zöld ajtós ház - Balatonboglár
Androsics Birtok - Balatonboglár
Attila Pince - Eger
Bock Pince - Villány
Caldamentum Szőlőbirtok - Szekszárd
Cezar Pincészet - Zala
Dúzsi Tamás Pincészete - Szekszárd
Gere Attila Pincészete - Villány
Günzer Tamás Pincészete - Villány
Havas & Timár Pincészet - Eger
Homola Pincészet - Balatonfüred-Csopak
Jammertal Birtok - Villány
Káldi Borászat - Szekszárd
Katona Borház - Balatonboglár
Kecze&Hady Kézműves Pince - Balatonfüred-Csopak
Koch Csaba - Villány
Lajver Borbirtok - Szekszárd
Matias Borház - Villány
Pannonhalmi Főapátság - Pannonhalma
Thummerer Pince - Eger
Tóth és Tóth Debrői Borok - Eger
TÓTHBORBIRTOK - Pannonhalma
Varsányi Pincészet - Eger
Vinatus Pince - Villány
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Villány
Wekler Pincészet - Szekszárd

 


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.