Alakul a Bordói November Nagykóstoló pincészeteinek névsora

Mutatjuk, mely borászatok azok, amelyek biztos jelen lesznek a Bordói November nevű borral bélelt eseményen 2024.11.30-án, a Corinthia Budapestben.

Megérkeztek az első kiállítók a Bordói November Nagykóstolóra. 

Forrás: pixabay
Forrás: pixabay

A következő borászatok képviselői már biztos, hogy jelen lesznek:


A zöld ajtós ház - Balatonboglár
Androsics Birtok - Balatonboglár
Attila Pince - Eger
Bock Pince - Villány
Caldamentum Szőlőbirtok - Szekszárd
Cezar Pincészet - Zala
Dúzsi Tamás Pincészete - Szekszárd
Gere Attila Pincészete - Villány
Günzer Tamás Pincészete - Villány
Havas & Timár Pincészet - Eger
Homola Pincészet - Balatonfüred-Csopak
Jammertal Birtok - Villány
Káldi Borászat - Szekszárd
Katona Borház - Balatonboglár
Kecze&Hady Kézműves Pince - Balatonfüred-Csopak
Koch Csaba - Villány
Lajver Borbirtok - Szekszárd
Matias Borház - Villány
Pannonhalmi Főapátság - Pannonhalma
Thummerer Pince - Eger
Tóth és Tóth Debrői Borok - Eger
TÓTHBORBIRTOK - Pannonhalma
Varsányi Pincészet - Eger
Vinatus Pince - Villány
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Villány
Wekler Pincészet - Szekszárd

 


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.