Ezzel a versennyel nem csak a párlat sokoldalúságát szeretnék bemutatni a szervezők, hanem azt is, hogy a magyar pálinka manufaktúra italainak van helye a világ koktél kultúrájában, írják a programmal kapcsolatos közleményükben a szervezők.
A jelentkezők száma felülmúlta a várakozásokat
Mint közlik, a versenyre magas számú jelentkezés érkezett rengeteg kreatív recepttel -
a Magyar Bártender Szövetség információi alapján Magyarországon ez az első olyan koktélverseny, amire ekkora volt az érdeklődés.
Ez azt mutatja, hogy a magyar pálinka manufaktúra nem csak a szakma és a közönség tiszteletét élvezi, hanem inspirációt is ad a bártendereknek új, izgalmas ízkombinációk és koktélreceptek születéséhez. A váratlanul magas jelentkezőszám és a versenyzők által beküldött rendkívüli kreációk arra ösztönözték a szervezőket, hogy az elő show keretében megrendezésre kerülő döntőbe jutók számát 10-ről 12-re bővítsék.
A rendezvény a nagyközönség számára is látogatható
Az Árpád Párlat Koktélversenyt
március 4-én a Hard Rock Hotel Bárban tartják.
A döntő egy pálinka és párlat vakteszttel kezdődik, aminek célja, hogy a bártenderek még jobban megismerjék a pálinka világát. Ezután kerülnek bemutatásra a kiválasztott receptek, amelyből a zsűri végül kiválasztja a dobogós helyezéseket.
Az Árpád Pálinka új termékkel debütál a versenyen
Az Árpád Pálinka Manufaktúra egy családi vállalkozás, ahol közel fél évszázad pálinkafőző szenvedélye és tudása ötvöződik. Kiárólag prémium minőségű pálinkák és különleges ízprofilú párlatok érhetőek el a kínálatban, és nem csak a hagyományos gyümölcsöket, hanem az egzotikus különlegességeket is használják alapanyagként.
A koktélversenyen mutatják be új termékcsaládjukat, az Árpád Gint.
A hétfői rendezvény nem csak a versenyzők, hanem a nagyközönség felé is nyitott.
A koktélokkal bélelt délutáni esemény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges: https://bit.ly/3USqA1f