Árpád Párlat Koktélverseny a Sirha előnapján

Második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni. A döntőt hétfő délután tartják - amely a nagyközönség számára is nyilvános.

Ezzel a versennyel nem csak a párlat sokoldalúságát szeretnék bemutatni a szervezők, hanem azt is, hogy a magyar pálinka manufaktúra italainak van helye a világ koktél kultúrájában, írják a programmal kapcsolatos közleményükben a szervezők.

Forrás: Árpád Pálinka
Forrás: Árpád Pálinka

A jelentkezők száma felülmúlta a várakozásokat

Mint közlik, a versenyre magas számú jelentkezés érkezett rengeteg kreatív recepttel -

a Magyar Bártender Szövetség információi alapján Magyarországon ez az első olyan koktélverseny, amire ekkora volt az érdeklődés.

Ez azt mutatja, hogy a magyar pálinka manufaktúra nem csak a szakma és a közönség tiszteletét élvezi, hanem inspirációt is ad a bártendereknek új, izgalmas ízkombinációk és koktélreceptek születéséhez. A váratlanul magas jelentkezőszám és a versenyzők által beküldött rendkívüli kreációk arra ösztönözték a szervezőket, hogy az elő show keretében megrendezésre kerülő döntőbe jutók számát 10-ről 12-re bővítsék. 

A rendezvény a nagyközönség számára is látogatható

Az Árpád Párlat Koktélversenyt

március 4-én a Hard Rock Hotel Bárban tartják.

A döntő egy pálinka és párlat vakteszttel kezdődik, aminek célja, hogy a bártenderek még jobban megismerjék a pálinka világát. Ezután kerülnek bemutatásra a kiválasztott receptek, amelyből a zsűri végül kiválasztja a dobogós helyezéseket.

Az Árpád Pálinka új termékkel debütál a versenyen

Az Árpád Pálinka Manufaktúra egy családi vállalkozás, ahol közel fél évszázad pálinkafőző szenvedélye és tudása ötvöződik. Kiárólag prémium minőségű pálinkák és különleges ízprofilú párlatok érhetőek el a kínálatban, és nem csak a hagyományos gyümölcsöket, hanem az egzotikus különlegességeket is használják alapanyagként. 

A koktélversenyen mutatják be új termékcsaládjukat, az Árpád Gint.

A hétfői rendezvény nem csak a versenyzők, hanem a nagyközönség felé is nyitott.

A koktélokkal bélelt délutáni esemény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges: https://bit.ly/3USqA1f


Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.