A 216 négyzetméteres alagsori helyiségtől minden berendezésével, gépével együtt szabadulna a színművész, pedig szeptemberben még reménykedett, hogy sikerül megmenteni élete nagy vállalkozását, amelybe rengeteg pénzt és energiát ölt. „Szívfájdalom! Valamit elkezd az ember, nem sikerül, és ehhez valóban nem vagyok hozzászokva. Ez egy egész embert kívánó feladatkör, de ebben a formában nem tudtam ott lenni. Nem is értek az üzlethez" - mondta a Vasárnapi Blikknek Bajor, aki akkor azt is elárulta, hogy az étterem bezárásával sok pénze úszna el.
Úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló volt, előbb a vendéglátózáshoz értő üzlettárs vált ki, majd dobra verték a Dob utcai falatozót. „Kitűnő helyen, a Nagykörúttól pár lépésre, bejáratott, közismert étterem eladó" - áll az ingatlan internetes hirdetésében.
A leendő tulajdonos 119 millióért 70 vendég számára elegendő területet, 44 négyzetméteres, teljes körűen felszerelt konyhát, tárolókat és öltözőket kap cserébe. Az ingatlan négyzetméterára igencsak borsos, ám a gépekkel és a bútorokkal együtt már nem is tűnik olyan rossz vásárnak a befektetés. Bajor Imre 2008 májusában nyitotta meg az elegáns Kicsihuszárt, amelyet művészek találkozóhelyeként , tanyájaként képzelt el, ám számítása nem vált be, a vendégek elmaradtak, így két hónappal a nyitás után kényszerszünetet kellett tartani.
Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetőt, és átadja az üzletet egy új befektetőnek. (blikk.hu)
Bajor Imre bedobja a törülközőt
119 millió forintért árulja Bajor Imre éttermét, a Kicsihuszárt – írja a Blikk.hu

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek
Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon
Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.