A 216 négyzetméteres alagsori helyiségtől minden berendezésével, gépével együtt szabadulna a színművész, pedig szeptemberben még reménykedett, hogy sikerül megmenteni élete nagy vállalkozását, amelybe rengeteg pénzt és energiát ölt. „Szívfájdalom! Valamit elkezd az ember, nem sikerül, és ehhez valóban nem vagyok hozzászokva. Ez egy egész embert kívánó feladatkör, de ebben a formában nem tudtam ott lenni. Nem is értek az üzlethez" - mondta a Vasárnapi Blikknek Bajor, aki akkor azt is elárulta, hogy az étterem bezárásával sok pénze úszna el.
Úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló volt, előbb a vendéglátózáshoz értő üzlettárs vált ki, majd dobra verték a Dob utcai falatozót. „Kitűnő helyen, a Nagykörúttól pár lépésre, bejáratott, közismert étterem eladó" - áll az ingatlan internetes hirdetésében.
A leendő tulajdonos 119 millióért 70 vendég számára elegendő területet, 44 négyzetméteres, teljes körűen felszerelt konyhát, tárolókat és öltözőket kap cserébe. Az ingatlan négyzetméterára igencsak borsos, ám a gépekkel és a bútorokkal együtt már nem is tűnik olyan rossz vásárnak a befektetés. Bajor Imre 2008 májusában nyitotta meg az elegáns Kicsihuszárt, amelyet művészek találkozóhelyeként , tanyájaként képzelt el, ám számítása nem vált be, a vendégek elmaradtak, így két hónappal a nyitás után kényszerszünetet kellett tartani.
Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetőt, és átadja az üzletet egy új befektetőnek. (blikk.hu)
Bajor Imre bedobja a törülközőt
119 millió forintért árulja Bajor Imre éttermét, a Kicsihuszárt – írja a Blikk.hu
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején
Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon
Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben
Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO
A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?
Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán
Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál
A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait
A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka
Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát
Friss, laza és pimasz gasztronómia. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani vezette, Kopaszi-öböl partján nyitva lévő Zazie-ra.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.