A 216 négyzetméteres alagsori helyiségtől minden berendezésével, gépével együtt szabadulna a színművész, pedig szeptemberben még reménykedett, hogy sikerül megmenteni élete nagy vállalkozását, amelybe rengeteg pénzt és energiát ölt. „Szívfájdalom! Valamit elkezd az ember, nem sikerül, és ehhez valóban nem vagyok hozzászokva. Ez egy egész embert kívánó feladatkör, de ebben a formában nem tudtam ott lenni. Nem is értek az üzlethez" - mondta a Vasárnapi Blikknek Bajor, aki akkor azt is elárulta, hogy az étterem bezárásával sok pénze úszna el.
Úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló volt, előbb a vendéglátózáshoz értő üzlettárs vált ki, majd dobra verték a Dob utcai falatozót. „Kitűnő helyen, a Nagykörúttól pár lépésre, bejáratott, közismert étterem eladó" - áll az ingatlan internetes hirdetésében.
A leendő tulajdonos 119 millióért 70 vendég számára elegendő területet, 44 négyzetméteres, teljes körűen felszerelt konyhát, tárolókat és öltözőket kap cserébe. Az ingatlan négyzetméterára igencsak borsos, ám a gépekkel és a bútorokkal együtt már nem is tűnik olyan rossz vásárnak a befektetés. Bajor Imre 2008 májusában nyitotta meg az elegáns Kicsihuszárt, amelyet művészek találkozóhelyeként , tanyájaként képzelt el, ám számítása nem vált be, a vendégek elmaradtak, így két hónappal a nyitás után kényszerszünetet kellett tartani.
Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetőt, és átadja az üzletet egy új befektetőnek. (blikk.hu)
Bajor Imre bedobja a törülközőt
119 millió forintért árulja Bajor Imre éttermét, a Kicsihuszárt – írja a Blikk.hu

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon
Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban
Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány
Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program
Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól
Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában
A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait
Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál
Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz
323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak
Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.