A 216 négyzetméteres alagsori helyiségtől minden berendezésével, gépével együtt szabadulna a színművész, pedig szeptemberben még reménykedett, hogy sikerül megmenteni élete nagy vállalkozását, amelybe rengeteg pénzt és energiát ölt. „Szívfájdalom! Valamit elkezd az ember, nem sikerül, és ehhez valóban nem vagyok hozzászokva. Ez egy egész embert kívánó feladatkör, de ebben a formában nem tudtam ott lenni. Nem is értek az üzlethez" - mondta a Vasárnapi Blikknek Bajor, aki akkor azt is elárulta, hogy az étterem bezárásával sok pénze úszna el.
Úgy tűnik, minden próbálkozás hiábavaló volt, előbb a vendéglátózáshoz értő üzlettárs vált ki, majd dobra verték a Dob utcai falatozót. „Kitűnő helyen, a Nagykörúttól pár lépésre, bejáratott, közismert étterem eladó" - áll az ingatlan internetes hirdetésében.
A leendő tulajdonos 119 millióért 70 vendég számára elegendő területet, 44 négyzetméteres, teljes körűen felszerelt konyhát, tárolókat és öltözőket kap cserébe. Az ingatlan négyzetméterára igencsak borsos, ám a gépekkel és a bútorokkal együtt már nem is tűnik olyan rossz vásárnak a befektetés. Bajor Imre 2008 májusában nyitotta meg az elegáns Kicsihuszárt, amelyet művészek találkozóhelyeként , tanyájaként képzelt el, ám számítása nem vált be, a vendégek elmaradtak, így két hónappal a nyitás után kényszerszünetet kellett tartani.
Bajor sokáig küzdött a felszínen maradásért, de belátta, hogy jobb, ha menti a menthetőt, és átadja az üzletet egy új befektetőnek. (blikk.hu)
Bajor Imre bedobja a törülközőt
119 millió forintért árulja Bajor Imre éttermét, a Kicsihuszárt – írja a Blikk.hu

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál
A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.