A hétfogásos menüt Szulló Szabina, a Gerbeaud Ház séfje és Széll Tamás, a "Hagyomány és Evolúció" verseny győztese, az Onyx étterem sous-chefje komponálja. Az ételekhez illő borokat Bock József személyesen mutatja be és kínálja. A menü a következő: aperitif: 2008 Portugieser Rose, az előétel pedig ropogós mangalica praliné mangó raguval és 2007-es hárslevelűvel. Ezt követi a sütőtök krémleves gesztenyés ököruszállyal, majd jön a ludas kása, amelyhez 2007-es cabernet francot ajánlanak. A következő fogás vadringló sorbet, rózsaszín szarvasgerinc filé hagymalekvárral, tökmagos nudlival és 2004-es royal cuvée-vel. Ekkor mutatják be a 2006 Magnifico-t, utána pedig érkezik a diós kecskesajt torta, birsalma kompóttal és 2007-es Ermitage-val. A desszert „Somlói XXI. század”, amihez 2006-os Syrah illik.
Bock Magnifico borest az Onyxban
A Magnifico 2006 bemutató borvacsoráját november 14-én tartja az Onyx étterem és a Budapest Bortársaság. Az ételekhez illő borokat Bock József személyesen mutatja be és kínálja.
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme
Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején
Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon
Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben
Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO
A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?
Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán
Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál
A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait
A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka
Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.