A hétfogásos menüt Szulló Szabina, a Gerbeaud Ház séfje és Széll Tamás, a "Hagyomány és Evolúció" verseny győztese, az Onyx étterem sous-chefje komponálja. Az ételekhez illő borokat Bock József személyesen mutatja be és kínálja. A menü a következő: aperitif: 2008 Portugieser Rose, az előétel pedig ropogós mangalica praliné mangó raguval és 2007-es hárslevelűvel. Ezt követi a sütőtök krémleves gesztenyés ököruszállyal, majd jön a ludas kása, amelyhez 2007-es cabernet francot ajánlanak. A következő fogás vadringló sorbet, rózsaszín szarvasgerinc filé hagymalekvárral, tökmagos nudlival és 2004-es royal cuvée-vel. Ekkor mutatják be a 2006 Magnifico-t, utána pedig érkezik a diós kecskesajt torta, birsalma kompóttal és 2007-es Ermitage-val. A desszert „Somlói XXI. század”, amihez 2006-os Syrah illik.
Bock Magnifico borest az Onyxban
A Magnifico 2006 bemutató borvacsoráját november 14-én tartja az Onyx étterem és a Budapest Bortársaság. Az ételekhez illő borokat Bock József személyesen mutatja be és kínálja.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Új korszak a siófoki menzán
Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.