A müncheni központú hálózat neve1955-ös alapítása óta egyet jelent a válogatott alapanyagok frissességével és minőségével. 2000-ben újrapozicionálták a hálózatot, felgyorsították terjeszkedésüket. Az étteremlánc ekkor előtérbe helyezte a csirkéből és szárnyas belsőségekből (zúza, máj) készült ételeket. A grillezett csirkék hozzáadott zsír nélkül készülnek tradicionális, egyedi összeállítású fűszerkeverékek és pácok felhasználásával. A klasszikus panírozott csirkerészek kedvelői is megtalálják a nekik megfelelő ízharmóniákat.
Jelenleg a hálózat mintegy 150 egységet számlál, amelyek főként "hazai nyelvterületen" Ausztriában és Németországban találhatóak. Az utóbbi években gyorsították fel nemzetközi terjeszkedésüket. A Wienerwald hazánk mellett nemrégiben kezdett hozzá hálózatának kiépítéséhez Egyiptomban, Oroszországban, Lengyelországban, valamint Romániában. A hálózat hazai mester partnere idén még 1-2 üzlet nyitását tervezi hazánkban.
Forrás: Franchiseportál