Miközben Jamie más miatt is erősen feszült volt – neje harmadik gyermekükkel épp minden órás -, eközben a bőségesen kiszivárogtatott hírek szerint a Downing Street 10. szám alatt szerda este a következő menüsort állította össze, és személyes felügyeletével ezt szolgálták fel: előétel skót biolazac volt tengeri kellel, tengeri köménnyel és hagyományos ír kenyérrel. A főétel Észak-Wales-ből érkezett bárány lett megsütve, kiflikrumplival és erdei gombával körítve, mentaszósszal. A desszert pedig aegy tradicionális angol édesség, a Bakewell torta, amelyet mandulával és dzsemmel töltöttek, valamint Jamie egy kis vaníliaszószt is tálalt mellé. A vegetáriánusok nem biztos, hogy mind jól laktak: ők ugyanis kecskesajtot kaptak lestyános krumpligombóccal, igaz, ezt töméntelen mennyiségben.
Csúcsvacsora Jamie Oliver-rel
Gordon Brown birt miniszterelnök a brit sztárszakácsot, a 34 éves Jamie Oliver-t kérte fel, hogy egy, a tavalyinál sokkal mértéktartóbb és a válságos időkben is fogyasztható étel- és italsort állítson össze.
Gasztrotúra keretében került átadásra az „Év Vendéglőse 2023” díj
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete tartalmas és izgalmas gasztrotúra keretében adta át az Év Vendéglőse díjat Erhardt Zoltánnak, Sopronban.
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme
Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején
Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon
Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben
Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO
A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?
Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán
Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál
A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait
A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.