Egy találmány, mely felpezsdíti az éjszakát

Az újonnan kifejlesztett kellék talán majd mégjobban felpezsdíti az éjszakába nyúló, puccos VIP partikat.

A bulizó emberekre spriccelt, drága pezsgő egyesek számára talán kissé régimódi, elcsépelt eleme a mulatozásnak.

Hála az égnek, egy francia cég feltalált egy teljesen új módszert mindazok számára, akik mindenképpen a költséges szőlőszármazékban tapicskolva kívánják eltölteni a későesti hepajokat. Pezsgőpuskának hívják a kétes értékű újítást.


A Champagne Gun éles töltény helyett pezsgőt lövell ki magából. A vízipisztolyok „csupán” 459 dollárért (kb. 126 ezer forint) vesztegetett nagytestvéreit krómszínű, arany és a klasszikus rózsaarany kivitelben lehet beszerezni.

Az ár a pezsgőt persze nem tartalmazza, és a fegyver mérete a magnum palackokhoz lett kialakítva. Ezek extra nagy edények, melyek mérete két hagyományos üvegével egyezik meg; a (relatíve) szűkösebb forrásokkal rendelkező partiarcok szerencsére már kb. ötezer forintért is találnak ilyen kiszerelésű pezsgőket a boltokban.

Az igazán tehetősek az esetenként akár 21 milliót kóstáló Ace of Spades-nél bizonyosan nem adják majd alább.

De lássuk akció közben a Champagne Gunt:
{youtube|id=FHLb7HIL9E8|width=572}


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.