Ételrendelő mobilapplikációt fejleszt a Meki

A szolgáltatás tesztelését az USA határain kívül eső városokban fogja elkezdeni az étteremlánc.

A McDonald's még idén, az USA határain kívül eső városokban el kezdi tesztelni legújabb ételrendelő alkalmazását. A társaság a kiválasztott településeken a Starbucks-hoz, Dunkin 'Donuts-hoz és a Taco Bellhez hasonló márkákkal összefogva vezeti be kísérleti jelleggel a mobil rendelési lehetőséget, amelyeket persze siker esetén további piacok követhetnek majd. A fenti információkat Atif Rafik, a cég digitális vezetője erősítette meg a The Street nevű újságnak adott interjújában. Siker esetén persze az Egyesült Államokban szintén felbukkanhat a lehetőség.


A McDonald’s most arra koncentrál, hogy megoldást találjon a mobil rendelési rendszer elindításával járó problémákra. Ilyen például, hogy a vásárlók melyik éttermekben vehetik majd át mobil eszközökről leadott megrendeléseiket, illetve, hogy ezek leadását követően milyen gyorsan lehet majd elkészíteni a különböző menüelemeket.

„Nagy kontrollt adunk a vásárlók kezébe, és nekünk ilyen körülmények között is működőképesnek kell maradnunk.” – mondta Rafiq.

A cég egyébként már rendelkezik egy mobil applikációval, ám ez jelenleg csupán az italvásárlásokhoz kötődő hűségprogramként működik.

 Az étteremlánc nem rég a „Minél egyszerűbb, annál jobb” (The simpler, the better) szlogent is levédette, ám az alkalmazásra irányuló terveket már nem osztotta meg a nagyérdeművel.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.