Ételrendelő mobilapplikációt fejleszt a Meki

A szolgáltatás tesztelését az USA határain kívül eső városokban fogja elkezdeni az étteremlánc.

A McDonald's még idén, az USA határain kívül eső városokban el kezdi tesztelni legújabb ételrendelő alkalmazását. A társaság a kiválasztott településeken a Starbucks-hoz, Dunkin 'Donuts-hoz és a Taco Bellhez hasonló márkákkal összefogva vezeti be kísérleti jelleggel a mobil rendelési lehetőséget, amelyeket persze siker esetén további piacok követhetnek majd. A fenti információkat Atif Rafik, a cég digitális vezetője erősítette meg a The Street nevű újságnak adott interjújában. Siker esetén persze az Egyesült Államokban szintén felbukkanhat a lehetőség.

A McDonald’s most arra koncentrál, hogy megoldást találjon a mobil rendelési rendszer elindításával járó problémákra. Ilyen például, hogy a vásárlók melyik éttermekben vehetik majd át mobil eszközökről leadott megrendeléseiket, illetve, hogy ezek leadását követően milyen gyorsan lehet majd elkészíteni a különböző menüelemeket.

„Nagy kontrollt adunk a vásárlók kezébe, és nekünk ilyen körülmények között is működőképesnek kell maradnunk.” – mondta Rafiq.

A cég egyébként már rendelkezik egy mobil applikációval, ám ez jelenleg csupán az italvásárlásokhoz kötődő hűségprogramként működik.

 Az étteremlánc nem rég a „Minél egyszerűbb, annál jobb” (The simpler, the better) szlogent is levédette, ám az alkalmazásra irányuló terveket már nem osztotta meg a nagyérdeművel.


Ciberézés, öregítés és Szatmár "fekete aranya" Tatán

Ciberézés, öregítés és Szatmár "fekete aranya" Tatán 

Bemutatják Szabolcs-Szatmár Bereg gazdag ízvilágát.
Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma

Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma 

A legjobb három közé választották egy rangos filmfesztiválon a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató alkotását.
Ismét topséfek választják ki a világ legjobb fiatal tehetségét

Ismét topséfek választják ki a világ legjobb fiatal tehetségét 

Bejelentették a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny 2024-25 nemzetközi zsűrijének névsorát.
Három héttel korábban kezdődött a szüret ezen a szőlőbirtokon

Három héttel korábban kezdődött a szüret ezen a szőlőbirtokon 

Az aszályos időjárás ellenére jó termésre számít Benesch Antal főborász.
Íme, a legújabb prémium gin portfólió

Íme, a legújabb prémium gin portfólió 

A Premium Gin legújabb portfóliójába kaphattunk betekintést.
Olaszországban már hódít a vegán Nutella

Olaszországban már hódít a vegán Nutella 

Vajon ugyanazt az ízt és állagot kínálja, mint az eredeti?
Rovarok és romlott ételek: bezártak egy kecskeméti éttermet

Rovarok és romlott ételek: bezártak egy kecskeméti éttermet  

Aggasztó körülményeket látva elrendelték a bezárást.
Különleges bemutatóra készül a Meki

Különleges bemutatóra készül a Meki 

Ingyenes koncertekkel és a McDonald’s történetében is egyedi meglepetéssel ünnepel a Nyugati téri Meki.
Olívaolaj-válság: egekben az árak, sok a hamisítás

Olívaolaj-válság: egekben az árak, sok a hamisítás 

A hőhullámok és a szárazság megtette hatását az elmúlt években és megbénította az olívaolaj-termelést.
Közel negyven borászat a Budafoki Borfesztiválon

Közel negyven borászat a Budafoki Borfesztiválon 

Csaknem negyven borászat, valamint helyi és országos ismertségű művészek, nemzetiségi műsorok és gyerekzenekarok is várják a családokat a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon szeptember 6. és 8. között.

Interjú

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.  
Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva

Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva 

Indul a verjus-szüret a Villány-siklósi-borvidék egyik legjelentősebb, patinás, több mint 30 éves múlttal rendelkező pincészeténél, a Vylyan birtokon.