Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Négy évvel ezelőtt, 2021 nyarán nyitotta meg kapuit a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest, ezt ünnepli a szálloda június 28-án egy különleges vacsoraesttel a Spago Budapestben, ahol az est házigazdája az Oscar vacsorákért felelős világhírű Wolfgang Puck lesz.

A születésnap apropóján érkezik Budapestre Wolfgang Puck, a Spago alapító-tulajdonosa, aki személyesen prezentálja az est menüsorát. A fogások között olyan ikonikus ételek szerepelnek, amelyek a sztárséf pályafutását végigkísérték, de helyet kapnak gyermekkori kedvencei is, egyedien újragondolt formában.

Wolfgang Puck
Wolfgang Puck
Fotó: Matild Palota

Az évtizedeken és kontinenseken átívelő gasztronómiai élményt Wolfgang Puck nemzetközi kulináris csapatával, valamint Szántó Istvánnal, a Spago Budapest executive séfjével együtt alkotja meg. 

A fűszeres tonhaltatár miso tölcsérben, az osztrák sajtos ravioli, amely a Séf gyermekkori kedvence; valamint a híres Chinois homár curry csak néhány azok közül az ikonikus fogások közül, amelyek ezen az estén a tányérokra kerülnek. 

Az évforduló alkalmából rendezett vacsora kapcsán Serkan Hüsünbeyi, a ház igazgatója ezt mondta:

Az évforduló számunkra nemcsak visszatekintés, hanem inspiráció is a jövőre nézve.

 


Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.
Nem lesz idén akácméz?

Nem lesz idén akácméz? 

Rekordgyenge termés – drágulás és hiány várható.
Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.