A születésnap apropóján érkezik Budapestre Wolfgang Puck, a Spago alapító-tulajdonosa, aki személyesen prezentálja az est menüsorát. A fogások között olyan ikonikus ételek szerepelnek, amelyek a sztárséf pályafutását végigkísérték, de helyet kapnak gyermekkori kedvencei is, egyedien újragondolt formában.
Fotó: Matild Palota
Az évtizedeken és kontinenseken átívelő gasztronómiai élményt Wolfgang Puck nemzetközi kulináris csapatával, valamint Szántó Istvánnal, a Spago Budapest executive séfjével együtt alkotja meg.
A fűszeres tonhaltatár miso tölcsérben, az osztrák sajtos ravioli, amely a Séf gyermekkori kedvence; valamint a híres Chinois homár curry csak néhány azok közül az ikonikus fogások közül, amelyek ezen az estén a tányérokra kerülnek.
Az évforduló alkalmából rendezett vacsora kapcsán Serkan Hüsünbeyi, a ház igazgatója ezt mondta:
Az évforduló számunkra nemcsak visszatekintés, hanem inspiráció is a jövőre nézve.