Folytatódnak a koreai influenszer kulináris kalandjai Budapesten

Mint azt mi is megírtuk, Tzuyang első állomása egy több évtizedes múltra visszatekintő étterem volt, ahol óriási, 1-2 kilogrammos méretben kínálják a rántott húst. A Pléh Csárdában először megpróbált megbirkózni egy kétkilós rántott hússal, miközben azt borssal és saját maga által hozott koreai szósszal is igyekezett feldobni, majd pihenésképpen egy pacalpörökölt következett. 

A koreai influenszer által közzétett videóból úgy tűnik az ételek nagyon ízlenek neki, és kiderült az is, hogy a mi rántott húsunk nagyon hasonlt a koreai sertésszelethez.

Kulináris kalandjai ezután Tzuyang továbbállt egy népszerű steak-étterembe indult, ahol ismét komoly adagokat, nagyjából három kiló steaket rendelt, és kóstolt meg a vesepecsenyétől kezdve az Omaháig, majd egy paradicsomos spagetti került terítékre, hogy aztán a menüt hagyományos magyar desszertekkel: bejglivel és az amúgy is laktató kürtőskaláccsal fejezte be.


Fotó: YouTube

Látogatásának következő napján egy gyorátterembe, méghozzá a Nyugati téren található McDonald’sba látogatott el, amelyet ő is megcsodált. Itt összesen tíz hamburgert (csirkés és barbecue szósszal), és egy Big Mac-et is.

Tzuyang következő állomása a Sir Lancelot középkori lovagi étterem lesz a Podmaniczki utcában, amelyet hatalmas adagjairól ismerhetünk.


Rangos elismerés a Törleynek

Rangos elismerés a Törleynek 

Alkoholmentes rosé pezsgőjük aranyérmet nyert a londoni Drinks Business által szervezett Global Low and No Alcohol Wine Masters 2024 versenyen.
Változnak a német étkezési szokások

Változnak a német étkezési szokások 

A tendencia összhangban van a globális egészségtudatosság és fenntarthatóság iránti növekvő igénnyel.
Meghökkentő édességeket készít egy magyar cukrász

Meghökkentő édességeket készít egy magyar cukrász 

Most például túrós csuszás csokoládéval kísérletezik.
Amikor a szomorú vasárnapot követi a mélabús hétfő

Amikor a szomorú vasárnapot követi a mélabús hétfő 

Azt tartják, az az egyetlen jó döntés, ha ilyenkor kényeztetjük a testet és a lelket. Így tettünk mi is, és egyáltalán nem bántuk meg.
Róma a világ legjobb gasztronómiai úti célja

Róma a világ legjobb gasztronómiai úti célja 

A 2025-ös listán Róma olyan városokat előzött meg, mint London Marrakech, Párizs, és Nápoly.
Kétkilós rántott szeletet tüntetett el Pesten a koreai lány, a világ egyik legismertebb gasztroinfluenszere

Kétkilós rántott szeletet tüntetett el Pesten a koreai lány, a világ egyik legismertebb gasztroinfluenszere 

Pihenésképpen aztán jóétvággyal nekilátott egy pacalpörköltnek is, majd visszatért a rántott húshoz.
A Lidl német egységeiben alaposan megemelik a béreket

A Lidl német egységeiben alaposan megemelik a béreket 

Megfejelik az óránként 5100 forintos minimálbért németországi üzleteikben.
Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.