Folytatódnak a koreai influenszer kulináris kalandjai Budapesten

Mint azt mi is megírtuk, Tzuyang első állomása egy több évtizedes múltra visszatekintő étterem volt, ahol óriási, 1-2 kilogrammos méretben kínálják a rántott húst. A Pléh Csárdában először megpróbált megbirkózni egy kétkilós rántott hússal, miközben azt borssal és saját maga által hozott koreai szósszal is igyekezett feldobni, majd pihenésképpen egy pacalpörökölt következett. 

A koreai influenszer által közzétett videóból úgy tűnik az ételek nagyon ízlenek neki, és kiderült az is, hogy a mi rántott húsunk nagyon hasonlt a koreai sertésszelethez.

Kulináris kalandjai ezután Tzuyang továbbállt egy népszerű steak-étterembe indult, ahol ismét komoly adagokat, nagyjából három kiló steaket rendelt, és kóstolt meg a vesepecsenyétől kezdve az Omaháig, majd egy paradicsomos spagetti került terítékre, hogy aztán a menüt hagyományos magyar desszertekkel: bejglivel és az amúgy is laktató kürtőskaláccsal fejezte be.


Fotó: YouTube

Látogatásának következő napján egy gyorátterembe, méghozzá a Nyugati téren található McDonald’sba látogatott el, amelyet ő is megcsodált. Itt összesen tíz hamburgert (csirkés és barbecue szósszal), és egy Big Mac-et is.

Tzuyang következő állomása a Sir Lancelot középkori lovagi étterem lesz a Podmaniczki utcában, amelyet hatalmas adagjairól ismerhetünk.


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.