GELATISSIMO: Sikerreceptek profi fagylaltosoknak

Menő technika, izgalmas trendvonalak és olyan ötletek, amiktől mindenki elolvad: az Alpoktól északra előállított kézműves fagylalt legnagyobb szakvásárán megtalálja a sikeres fagylaltos üzletmenet valamennyi hozzávalóját. Csúcsvállalatok és titkos favoritok tárják fel innovatív megoldásokkal és széleskörű kínálattal a vásárlókhoz vezető utat. Használja ki a fagylaltosok, vendéglátósok és szállodások nélkülözhetetlen szakmai találkozóját, hogy széleskörűen áttekintse a piacot és tökéletesen induljon a fagylaltszezonnak! Gelatissimo Stuttgartban 2022 február 5-9 között!

Jó fagylalt, jó üzlet

Megfogni, kipróbálni, megvitatni — a GELATISSIMO mindazt kínálja Önnek, amitől vásárlóinak még több kedve lesz fagylaltozni. Élje át a fagylalttal kapcsolatos egyedülálló sokszínűséget, amely elvezet az Ön üzleti sikeréhez!



Tematikus kínálat A-tól Z-ig

• Alap,-és nyersanyagok

• Öntet és ostya

• Fagylaltgépek és fagylalt-laboratóriumi felszerelés, hűtőpultok és vitrinek

• Fagylaltlapok, kelyhek és tartozékok

• Üzletépítés és berendezés

Menő fagylalt párviadalok négy napon át: Ki nyeri meg a Fiat 500-ast?

A 4. Grand Prix GELATISSIMO alkalmával a fagylaltosok minden tudásukról számot adnak. A verseny első három napján az a feladatuk, hogy elkészítsék a legjobb pisztácia, joghurt és eper ízű fagylaltot. A szakértőkből álló zsűri minden nap győztest hirdet, aki vadonatúj Vespa robogót nyer.



A vásár negyedik napjának megkoronázása a Grand Prix GELATISSIMO döntője: a „Coppa GELATISSIMO“ nyertese az lesz, aki a legjobb kókuszdió fagylaltot alkotja. A döntőbe jutó mindhárom fagylaltos az Intercoppa során összecsap a két előző év döntőseivel — a díj egy Fiat 500!

Még több csúcspont sikerre éhezők számára

Kóstolók, izgalmas előadások és interaktív workshopok: a Stuttgart Coffee Summit a gyakorlati tudást átadó sokszínű kínálat jó példája. Itt átélheti a kávés szakma gyors fejlődését, valamint kávétermesztőkkel, pörkölőkkel és baristákkal találkozhat.



Az Outdoor.Ambiente.Living. bemutató alkalmával megtudhatja, milyen esélyeket kínál a kültéri vendéglátás. Többek között időjárásálló berendezéseket és melegítő eljárásokat mutatnak be.

Erős vásárpáros: GELATISSIMO és INTERGASTRA

Értékes impulzusok és szakmai eszmecsere: a GELATISSIMO és az INTERGASTRA, a szálloda- és vendéglátóipar piacvezető dél-németországi vására párhuzamosan kerülnek megrendezésre. A profi és kezdő fagylaltosokat a sikeres vendéglátóipari kínálathoz szükséges élelmiszeripari termékkínálat, konyhatechnika és felszerelés várja. A vásár külön súlyt helyez az italok területére és a kávé egész világára.

Biztonság az embernek. Jó a gazdaságnak. A GELATISSIMO többek között a vásárcsarnokokban található szélesített folyosók miatt biztonságosan lebonyolítható. További információ: gelatissimo.de/safeexpo

Valamennyi kiállító megtalálható itt:

gelatissimo.de/ausstellerverzeichnis

Aktuális vásári információk, tippek és trendek? Iratkozzon fel most a hírlevélre: gelatissimo.de/newsletter



A GELATISSIMO Európa közepén központi elhelyezkedéssel, kiváló logisztikával és a vásár területén rövid közlekedési útvonalakkal várja látogatóit:

15.000 parkolóhely a vásár területe körül

Közvetlen autópálya csatlakozás

30 perc gyorsvasúttal a belvárosból, a stuttgarti főpályaudvartól

300 méterre a repülőtértől

Foglaljon jegyet most:

gelatissimo.de/tickets

Magyar képviseletünk: Interpress Kiállítások Kft.

Weboldal: www.gelatissimo-expo.com

 


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.