Mark Johnson, a 7 Day Catering értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „a mennyiségeket nézve is ijesztő a feladat, hát még ha azt is hozzávesszük, hogy az Egyesült Királyság legkülönbözőbb részein dolgozó mintegy 1300 alkalmazottunknak mindig a legújabb trendeket kell követnie.” A 7 Day Catering az elvihető ételeket kínálatát is a karácsonyhoz igazítja: lesznek pulykaszeletek áfonyával és füstölt sonkás szendvics, valamint házi vagdalt húsos pite. A szezonális fogásokban benne vannak a hagyományos összetevők, de meg vannak bolondítva egy-egy kreatív ötlettel, hogy modernek és vonzóak legyenek. Ilyen megújult étel például a kolbász, hagymatállal és zsályával, vagy a gesztenye pirított zöldség-göngyöleggel. Johnson hozzátette: „Ünnep idején többet várnak el a fogyasztóink. A mi menünk túllép a hagyományos pulykás szendvicsen, igazi szívből jövő mulatság.” (www.costsectorcatering.co.uk)
Harmincezer adag karácsonyi ételt készít a 7 Day Catering
Az ételek advent idején készülnek összesen 12 ezer kg pulykahús, 8 ezer kg répa és 15 ezer kg burgonya felhasználásával.

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját
Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.