Harmincezer adag karácsonyi ételt készít a 7 Day Catering

Az ételek advent idején készülnek összesen 12 ezer kg pulykahús, 8 ezer kg répa és 15 ezer kg burgonya felhasználásával.

Mark Johnson, a 7 Day Catering értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „a mennyiségeket nézve is ijesztő a feladat, hát még ha azt is hozzávesszük, hogy az Egyesült Királyság legkülönbözőbb részein dolgozó mintegy 1300 alkalmazottunknak mindig a legújabb trendeket kell követnie.” A 7 Day Catering az elvihető ételeket kínálatát is a karácsonyhoz igazítja: lesznek pulykaszeletek áfonyával és füstölt sonkás szendvics, valamint házi vagdalt húsos pite. A szezonális fogásokban benne vannak a hagyományos összetevők, de meg vannak bolondítva egy-egy kreatív ötlettel, hogy modernek és vonzóak legyenek. Ilyen megújult étel például a kolbász, hagymatállal és zsályával, vagy a gesztenye pirított zöldség-göngyöleggel. Johnson hozzátette: „Ünnep idején többet várnak el a fogyasztóink. A mi menünk túllép a hagyományos pulykás szendvicsen, igazi szívből jövő mulatság.” (www.costsectorcatering.co.uk)

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Új korszak a siófoki menzán

Új korszak a siófoki menzán 

Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.