Mark Johnson, a 7 Day Catering értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „a mennyiségeket nézve is ijesztő a feladat, hát még ha azt is hozzávesszük, hogy az Egyesült Királyság legkülönbözőbb részein dolgozó mintegy 1300 alkalmazottunknak mindig a legújabb trendeket kell követnie.” A 7 Day Catering az elvihető ételeket kínálatát is a karácsonyhoz igazítja: lesznek pulykaszeletek áfonyával és füstölt sonkás szendvics, valamint házi vagdalt húsos pite. A szezonális fogásokban benne vannak a hagyományos összetevők, de meg vannak bolondítva egy-egy kreatív ötlettel, hogy modernek és vonzóak legyenek. Ilyen megújult étel például a kolbász, hagymatállal és zsályával, vagy a gesztenye pirított zöldség-göngyöleggel. Johnson hozzátette: „Ünnep idején többet várnak el a fogyasztóink. A mi menünk túllép a hagyományos pulykás szendvicsen, igazi szívből jövő mulatság.” (www.costsectorcatering.co.uk)
Harmincezer adag karácsonyi ételt készít a 7 Day Catering
Az ételek advent idején készülnek összesen 12 ezer kg pulykahús, 8 ezer kg répa és 15 ezer kg burgonya felhasználásával.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.