Három díjat nyert a bor.hu az Év Honlapja pályázaton

Összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás versenyzett az idén 20 éves Év Honlapja pályázaton. A bor.hu weboldal első alkalommal nevezett, és rögtön három kategóriában is díjat kapott - tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A 2019-ben elindult, azóta több fejlesztésen átesett www.bor.hu az elmúlt években mérvadó, mértékadó weboldallá vált. Nemcsak a hazai borvidékeket és borászatokat mutatja be részletesen, de átfogó képet ad borstílusainkról, szőlőfajtáinkról és a hazai borkultúráról is. Az oldalon eseménynaptár és magazincikkek is biztosítják, hogy a borok és borutazások iránt érdeklődők naprakész, színes hírek és ajánlók révén kerüljenek közelebb borkultúrához, a pohárban lévő borokon keresztül és a borászatoknál látogatást téve, személyesen.

A weboldal az Év Honlapja versenyen, a szakmai zsűri megítélése alapján az alábbi kategóriákban nyert el díjat:

Hungarikum kategóriában az Év Honlapja
Kultúra kategóriában Minőségi díj
Kereskedelem kategóriában Különdíj



Az idei jubileumi Év Honlapja pályázatra minden korábbinál több nevezés érkezett. A díjak elismerést jelentenek a bor.hu minden munkatársának: borszakíróknak, fotósoknak, szerkesztőknek, webfejlesztőknek, közösségi média szakértőknek, és nem utolsósorban annak a 390 borászatnak, amely lehetővé tette, hogy az oldalt felkeresők összetett és valóban attraktív képet kapjanak borvidékeinkről.


Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.
Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában

Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában 

Fényfestés, zene, borok és gasztroélmények a Miskolci Soho-ban.
Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.