Így lesz igazi a háttérzene

A vendéglátóhelyeken szóló zene feladata, hogy a vendégek harmóniában érezzék magukat. A hazai dalszerzők a Zenéveljobb.hu oldalon segítenek a megfelelő lejátszási lista összeállításában. (X)

  • Alapok: Gondoljuk át, kik tartoznak a célcsoportba (életkor/tevékenység), mennyi időt töltenek nálunk (néhány perc/egy étkezésnyi idő/több), milyen hangulatot szeretnénk közvetíteni (vásárlásra ösztönzőt/diszkrét hátteret/felpörgetőt) a zenével!
  • Napszakok: Mérjük fel, hogy a hét egyes napjain hogyan változik a vendégek összetétele, vagy akár egy napon belül mikor jönnek fiatalabbak, akiknek pörgős zenével lehet kedvezni, és mikor vannak többségben a családosok, akik nyugtatóbb dallamokra vágynak.
  • Tempó: Egészen más szándékkal ülnek be az emberek ebédelni, mint vacsorázni. Az ebédhez kicsit nyugodtabb hangulat passzol, este válasszunk dinamikusabb zenét. Ugyanakkor ha ebédidőben sokan várakoznak, akkor gyors zenével látványosan fel lehet pörgetni a rendelést és a fogyasztást.
  • Egységesség: Próbáljuk meg a zenei listánkat egységesen, de nem egysíkúan kialakítani. Segít változatossá tenni a lejátszási listát, ha ismert előadók kevésbé ismert dalait is beépítjük.
  • Háttérzenével kapcsolatos további tippekért érdemes ellátogatni a zeneveljobb.hu oldalra.

Bezárni kényszerült, szünetelteti a zeneszolgáltatást, más változás állt be? Kérjük, jelentse az Artisjusnál pár kattintással: https://bit.ly/ujranyitas Később tud fizetni? Jelezze a [email protected]e-mailcímen!

 

 

 


Tojásválság az USA-ban

Tojásválság az USA-ban 

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.
Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait

Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait 

Idén bemutatják Budapest Bornegyedének gazdag hagyományait, művészeti értékeit és a pezsgő- és borkultúra új irányvonalait.
Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja

Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja 

Sok minden kiderült az egyik vendéglátással, rendezvényszervezéssel és hotelüzemeltetéssel foglalkozó cég megbízására  2024 őszén elkészült kutatásból.
Kávé, költészet, képzőművészet

Kávé, költészet, képzőművészet 

Rendhagyó italbemutató a pesti Dorottya utcai Edison & Jupiter speciality kávézóban.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Százféle fánk a Fánkfesztiválon

Százféle fánk a Fánkfesztiválon 

Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.
Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón 

Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.
Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe 

Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.
Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt 

Az a biztos, ami már a tárolókban van.
Valentin-nap a város felett

Valentin-nap a város felett 

Valentin-napi élmények a Matild Palotában.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.