Így nézheti meg a Bocuse d'Or magyar döntőjét

Íme a Sirha Budapesttel és a rangos szakácsversennyel kapcsolatos legfontosabb információk.

Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és érdeklődők számára.

Szakmai látogatók:

A kiállítást a szakmai közönség regisztrációval díjmentesen látogathatja. Regisztrációra a Sirha Budapest honlapján nyílik lehetőség http://sirha-budapest.com/reglbhu a kiállítást megelőző nap éjfélig. Utána már csak a vásárolt belépő lesz elérhető, melynek ára 5.000 forint. A regisztráció a SIRHA kiállítás minden programjának meglátogatására jogosít, a kiállítás mindhárom napján, napi egyszeri belépéssel.

Sajtó:

A sajtó munkatársai szintén regisztrációval léphetnek be a kiállítás területére. A sajtóregisztráció a kiállítás ideje alatt az F pavilonban felállított Sajtóközpontban zajlik, a belépéshez sajtóigazolványra vagy szerkesztőségi megbízólevélre van szükség.

Érdeklődők, szurkolók:

A nagyközönség belépőjegy vásárlása esetén látogathat ki a Sirha Budapestre, melyet előzetesen a szakkiállítás honlapján, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen tudnak megvásárolni. A belépőjegy ára 5.000 forint. Az Bocuse d' Or szakácsverseny hazai döntőjének első versenyzője február 8-án reggel 9-kor kezd. A tálalások délután 2-kor kezdődnek, és 3:25-ig tartanak. Az ünnepélyes eredményhirdetés délután 5-kor lesz.

Forrás: Vendég & Hotel


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.