Ínyencségek 200 négyzetméteren

November 28-án hivatalosan is megnyitotta kapuit a BOCCA Gourmet Stories gourmet üzlet a MOM Park Bevásárlóközpont -1. szintjén. A mintegy 200 négyzetméteres üzlet számos ország gourmet különlegességeit forgalmazza, de a kínálat mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a gasztronómiai szolgáltatások is.

A BOCCA Gourmet Stories választékában szinte minden megtalálható, amire az újdonságok és a nemzetközi konyhák fogásai iránt nyitott vásárlóknak szüksége van: olívaolajok, balzsamecetek, öntetek, szószok, sonkák, sajtok, olívabogyók, konzerváru, rizsek és tészták, borok, champagne, bio gyerekételek, halkészítmények, kekszek, teák, kávék, édességek, fűszerek, lekvárok, granolák és sok minden más - tudósít a Vince.hu.

Az üzlet tulajdonosai ki­emelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kínálatban szereplő termékek többsége kis manufaktúrákból származzon, valamint hogy azok kézműves jelleggel, hozzáadott színezékek, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készüljenek

A csemegepultban található termékekből igény szerint szendvicseket illetve hidegtálakat is összeállítanak a BOCCA Gourmet Stories munkatársai, a jövőben pedig tervezik catering-­szolgáltatás beindítását is. A szolgáltatások egyébként is kiemelt hangsúlyt kapnak az üzletben: a magasan képzett vezetők gondoskodnak a kollégák folyamatos képzéséről, így a munkatársak minden termékről részletes információt tudnak szolgáltatni. 

Kovács Gergely üzletvezető, aki korábban egy Michelin-csillagos étterem konyhafőnökeként dolgozott, és egy évtizedes, nagyköveti chef pozícióban eltöltött diplomáciai múlttal is rendelkezik, igény szerint recept ötletekkel segíti a vásárlókat.

Mivel a BOCCA Gourmet Stories célja a termékek árusítása mellett az edukáció, az ismeretterjesztés, a jövőben számos más szolgáltatás bevezetését is tervezik.

Tovább a részletekért és a fotókért >>


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.