A BOCCA Gourmet Stories választékában szinte minden megtalálható, amire az újdonságok és a nemzetközi konyhák fogásai iránt nyitott vásárlóknak szüksége van: olívaolajok, balzsamecetek, öntetek, szószok, sonkák, sajtok, olívabogyók, konzerváru, rizsek és tészták, borok, champagne, bio gyerekételek, halkészítmények, kekszek, teák, kávék, édességek, fűszerek, lekvárok, granolák és sok minden más - tudósít a Vince.hu.
Az üzlet tulajdonosai kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kínálatban szereplő termékek többsége kis manufaktúrákból származzon, valamint hogy azok kézműves jelleggel, hozzáadott színezékek, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készüljenek.
A csemegepultban található termékekből igény szerint szendvicseket illetve hidegtálakat is összeállítanak a BOCCA Gourmet Stories munkatársai, a jövőben pedig tervezik catering-szolgáltatás beindítását is. A szolgáltatások egyébként is kiemelt hangsúlyt kapnak az üzletben: a magasan képzett vezetők gondoskodnak a kollégák folyamatos képzéséről, így a munkatársak minden termékről részletes információt tudnak szolgáltatni.
Kovács Gergely üzletvezető, aki korábban egy Michelin-csillagos étterem konyhafőnökeként dolgozott, és egy évtizedes, nagyköveti chef pozícióban eltöltött diplomáciai múlttal is rendelkezik, igény szerint recept ötletekkel segíti a vásárlókat.
Mivel a BOCCA Gourmet Stories célja a termékek árusítása mellett az edukáció, az ismeretterjesztés, a jövőben számos más szolgáltatás bevezetését is tervezik.
Tovább a részletekért és a fotókért >>
Forrás: vincemagazin.hu