Jön a VII. Whisky Show a Corinthiában

Érdekelnek a prémiumpárlatok? Szereted az izgalmas koktélokat? Szívesen megkóstolnál egy olyan elegáns italt, amelyet királyi családok, előkelőségek fogyasztanak évszázadok óta? Akkor ott a helyed október 14- 15-én a Whisky Show 2017 nemzetközi hírű párlatmustráján.

A Whisky Show nem csupán a whiskykről szól, más italok és finomságok is terítékre kerülnek majd. Igen széles párlatkínálattal és színes programokkal várnak mindenkit a szervezők immár hetedik éve. Ezen a rendezvényen olyan párlatokat, különleges italokat lehet majd megkóstolni, amikről eddig talán még nem is hallottál. A világ minden tájáról származó whiskyk mellett francia, spanyol, angol típusú rumok, ízletes ginek, a szőlőszemek zamatát idéző armagnac vagy az illatos almából készült calvados ejti rabul az érdeklődőket, de lesz koktélkészítő-verseny is, ahol a bartenderek kreatív, új ízekkel, izgalmas kreációkkal készülnek majd.

Ha nem vagy oda a whiskyért, fedezd fel a rendezvényen a Gin-teraszt, ahol vérpezsdítő koktélok és frissítő gin&tonikok készülnek majd. A Gin-terasz kínálatában 31 féle gyógy- és fűszernövény lepárlásával készült gin is szerepel majd. A rendezvényen az italok mellett izgalmas gasztro-kiállítók is lesznek, akiktől azt is megtudhatod, milyen ínyencségeket lehet kiváló párlatokkal, így rummal, whiskyvel, vagy calvados-szal megbolondítani. Lesz kézműves csoki kóstoló is, ahol az is kiderül majd, hogy melyik ízvilághoz melyik párlat illik a legjobban.

A nemzetközileg is elismert, rangos esemény október 14-15-én mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig népesíti be Budapesten a Corinthia Hotel termeit. Az eseményre már kaphatók a jegyek korlátozott számban 7500 forintért. A helyszíni jegyváltás esetén a belépőjegy szintén 7500 forintba kerül: ekkor a jegyértékesítés a résztvevők számától és a helyszín befogadóképességétől függően történik. A standard belépőjegy tartalmazza a kóstolópoharat és 5 darab kóstolójegyet.

Forrás: Vendég & Hotel


Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.