Ambrózia Étterem és Panzió

A Vendég & Hotel kertdesign versenye hamarosan véget ér. De addig, amíg a szakértő zsűri eldönti, hogy ki az első a legjobbak között, folytatjuk a nevezőket bemutató cikksorozatunkat. Az Ambrózia Étterem és Panzió napsütötte virágoskert Kazincbarcika szívében.

Az Ambrózia Étterem és Panzió 2006. októberében nyílt meg Kazincbarcika belvárosában, fekvése igen kedvező, hiszen közel van minden gazdasági-, köz-, kulturális intézményhez. Kazincbarcika jól megközelíthető kiindulópontja lehet a Bükk Hegységben, az Aggteleki Karszton, de a határhoz való közelsége miatt Szlovákiába tervezett kirándulásoknak, egyéni és társas-szervezett vadászatoknak is.

Éttermünk:

Éttermünk belső tere 125 főbefogadására alkalmas,  közvetlenül kapcsolódik hozzá egy 60 fős fedett terasz, ahol nyáron gyakran szervezünk grill partikat, itt a látvány mellett az ínycsiklandó illatok is csalogatják Vendégeinket. Éttermünkben megtalálható egy 26 fős különterem is, ahol lehetőség nyílik elkülönítetten a kisebb rendezvények, összejövetelek lebonyolítására.  Jól képzett, lelkes, és vendégszerető felszolgálóink mindig  azon fáradoznak, hogy Vendégeinket a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsék.

Konyhánk:

Konyhánk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, alapvetően ételeinkre a magyaros ízvilág a jellemző, de kedvükre válogathatnak étlapunkról azok is, akik szeretik az újdonságokat, és a különlegességeket kipróbálni. Konyhafőnökünk, és szakácsaink nagy gondossággal, és igényességgel készítik a finomabbnál finomabb ételeket Vendégeink részére, az általuk készített ételek kiváló minősége, és tálalása mellet, azok mennyiségére is nagy hangsúlyt fektetnek.

Rendezvények:

Rendszeresen adunk otthont családi, baráti, vállalati és egyéb gasztronómiai rendezvényeknek. Legyen szó állófogadásról, koktél partiról, svédasztalos büféétkezésről, esküvői díszétkezésről, gálavacsoráról, esetleg munkaebédről, vacsoráról, házon kívüli speciális rendezvényekről, vagy csak egyszerű társas étkezésről éttermünk és panziónk műszaki, szakmai, személyzeti, és eszköz ellátottsági szempontból is tökéletesen felkészült bármilyen típusú rendezvények lebonyolítására.

 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.