Ambrózia Étterem és Panzió

A Vendég & Hotel kertdesign versenye hamarosan véget ér. De addig, amíg a szakértő zsűri eldönti, hogy ki az első a legjobbak között, folytatjuk a nevezőket bemutató cikksorozatunkat. Az Ambrózia Étterem és Panzió napsütötte virágoskert Kazincbarcika szívében.

Az Ambrózia Étterem és Panzió 2006. októberében nyílt meg Kazincbarcika belvárosában, fekvése igen kedvező, hiszen közel van minden gazdasági-, köz-, kulturális intézményhez. Kazincbarcika jól megközelíthető kiindulópontja lehet a Bükk Hegységben, az Aggteleki Karszton, de a határhoz való közelsége miatt Szlovákiába tervezett kirándulásoknak, egyéni és társas-szervezett vadászatoknak is.

Éttermünk:

Éttermünk belső tere 125 főbefogadására alkalmas,  közvetlenül kapcsolódik hozzá egy 60 fős fedett terasz, ahol nyáron gyakran szervezünk grill partikat, itt a látvány mellett az ínycsiklandó illatok is csalogatják Vendégeinket. Éttermünkben megtalálható egy 26 fős különterem is, ahol lehetőség nyílik elkülönítetten a kisebb rendezvények, összejövetelek lebonyolítására.  Jól képzett, lelkes, és vendégszerető felszolgálóink mindig  azon fáradoznak, hogy Vendégeinket a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsék.

Konyhánk:

Konyhánk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, alapvetően ételeinkre a magyaros ízvilág a jellemző, de kedvükre válogathatnak étlapunkról azok is, akik szeretik az újdonságokat, és a különlegességeket kipróbálni. Konyhafőnökünk, és szakácsaink nagy gondossággal, és igényességgel készítik a finomabbnál finomabb ételeket Vendégeink részére, az általuk készített ételek kiváló minősége, és tálalása mellet, azok mennyiségére is nagy hangsúlyt fektetnek.

Rendezvények:

Rendszeresen adunk otthont családi, baráti, vállalati és egyéb gasztronómiai rendezvényeknek. Legyen szó állófogadásról, koktél partiról, svédasztalos büféétkezésről, esküvői díszétkezésről, gálavacsoráról, esetleg munkaebédről, vacsoráról, házon kívüli speciális rendezvényekről, vagy csak egyszerű társas étkezésről éttermünk és panziónk műszaki, szakmai, személyzeti, és eszköz ellátottsági szempontból is tökéletesen felkészült bármilyen típusú rendezvények lebonyolítására.

 


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.