Ambrózia Étterem és Panzió

A Vendég & Hotel kertdesign versenye hamarosan véget ér. De addig, amíg a szakértő zsűri eldönti, hogy ki az első a legjobbak között, folytatjuk a nevezőket bemutató cikksorozatunkat. Az Ambrózia Étterem és Panzió napsütötte virágoskert Kazincbarcika szívében.

Az Ambrózia Étterem és Panzió 2006. októberében nyílt meg Kazincbarcika belvárosában, fekvése igen kedvező, hiszen közel van minden gazdasági-, köz-, kulturális intézményhez. Kazincbarcika jól megközelíthető kiindulópontja lehet a Bükk Hegységben, az Aggteleki Karszton, de a határhoz való közelsége miatt Szlovákiába tervezett kirándulásoknak, egyéni és társas-szervezett vadászatoknak is.

Éttermünk:

Éttermünk belső tere 125 főbefogadására alkalmas,  közvetlenül kapcsolódik hozzá egy 60 fős fedett terasz, ahol nyáron gyakran szervezünk grill partikat, itt a látvány mellett az ínycsiklandó illatok is csalogatják Vendégeinket. Éttermünkben megtalálható egy 26 fős különterem is, ahol lehetőség nyílik elkülönítetten a kisebb rendezvények, összejövetelek lebonyolítására.  Jól képzett, lelkes, és vendégszerető felszolgálóink mindig  azon fáradoznak, hogy Vendégeinket a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsék.

Konyhánk:

Konyhánk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, alapvetően ételeinkre a magyaros ízvilág a jellemző, de kedvükre válogathatnak étlapunkról azok is, akik szeretik az újdonságokat, és a különlegességeket kipróbálni. Konyhafőnökünk, és szakácsaink nagy gondossággal, és igényességgel készítik a finomabbnál finomabb ételeket Vendégeink részére, az általuk készített ételek kiváló minősége, és tálalása mellet, azok mennyiségére is nagy hangsúlyt fektetnek.

Rendezvények:

Rendszeresen adunk otthont családi, baráti, vállalati és egyéb gasztronómiai rendezvényeknek. Legyen szó állófogadásról, koktél partiról, svédasztalos büféétkezésről, esküvői díszétkezésről, gálavacsoráról, esetleg munkaebédről, vacsoráról, házon kívüli speciális rendezvényekről, vagy csak egyszerű társas étkezésről éttermünk és panziónk műszaki, szakmai, személyzeti, és eszköz ellátottsági szempontból is tökéletesen felkészült bármilyen típusú rendezvények lebonyolítására.

 


Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája

Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája 

A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál 

Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.
Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet

Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet 

A díjat 2001-ben alapította az MVI, a győztes kiválasztásakor az általa végzett munka minősége, szakmai magatartása és közéleti tevékenysége számít.
Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort

Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort 

Főleg az „új elemek” hangzik izgalmasnak ebben a hírben.
Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba

Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba 

Mintegy 250 millió forintot fordítanak erre Magyarországon. A bolt működésében az MI kiemelt szerephez jut.
Ha február, akkor Kávébár Bazár

Ha február, akkor Kávébár Bazár 

A jubileumi, tizenötödik KávéBár Bazár rendezvénynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont.
Üdítőket hív vissza a multicég Európában

Üdítőket hív vissza a multicég Európában 

Európa néhány országában visszahívott bizonyos üdítőitalokat a Coca-Cola, mert „magasabb szintű” klórátot tartalmaznak.
A Lidl csökkenti a tojás árát

A Lidl csökkenti a tojás árát 

A lépés nem meglepő.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.