Királyi lakoma a királyok városában

Második éttermét nyitotta meg Székesfehérváron a BURGER KING® a Next Stop Üzletközpontban. A friss „Royal” dizájn jegyében épült egység a gyorsétteremlánc 60. étterme Magyarországon. Az M7-es autópálya Auchan-körforgalom melletti lehajtójánál található vendéglátóhely gyors és kényelmes kiszolgálást kínál nemcsak a helyi lakosoknak, hanem az áthaladó vendégek számára egyaránt.

A Next Stop Bevásárlóközpontban található étterem a megszokottnál nagyobb, 146 négyzetméteres vendégtere 84 beltéri és egy hatalmas, 104 négyzetméteres teraszon további 58 kültéri ülőhellyel várja a tűzön grillezett burgerek rajongóit, és az eredeti WHOPPER® élményt keresőket. A vendégek kényelmét 8 önkiszolgáló érintőképernyős Kiosk gyorsítja meg, lehetővé téve a gyors és könnyű rendelést. Mindemellett pedig a gyorsétteremlánc applikációján keresztül sorban állás nélkül tudják megrendelni kedvenc burgereiket. Az autóval érkezők számára a kétsávos drive út gördülékeny kiszolgálást biztosít, így a helyiek és az átutazó vendégek is gyorsan megkapják kedvenc tűzön grillezett hamburgereiket.

A székesfehérvári étterem beltere a nagykanizsaihoz hasonlóan a friss „Royal” dizájn stílusjegyeit viseli. Az étterem belső terének és berendezésének kialakításakor a kényelem és az elegancia volt fókuszban. Ennek érdekében a modern, letisztult vonalakat kidolgozott dizájn elemekkel, minőségi anyagokkal és barátságos színekkel ötvözték. A természetes fa, tégla és ipari fém felületek kombinációja egyedi atmoszférát teremt.


Fotó: Burger King Székesfehérvár

A Next Stop Bevásárlóközpont, stratégiai elhelyezkedése miatt, ideális választás az új egység számára. Az M7-es autópálya közelsége és a város forgalmas csomópontja biztosítja, hogy az étterem fontos találkozóponttá váljon a székesfehérváriak és a Balaton felé utazók számára.

„Székesfehérvár gazdasági növekedése és központi közlekedési szerepe fontos tényezők voltak második éttermünk kiválasztásánál. A helyszín könnyen megközelíthető és jól kiszolgálja a helyiek, valamint az autópályán áthaladó vendégek igényeit is, így logikus bővítési lehetőségnek bizonyult.” – mondta Sümegi László, a Fusion Befektetési Zrt. elnöke.

Az étterem közel 40 embernek biztosít állást, köztük felnőtteknek és diákoknak is, akik főként Székesfehérvárról vagy annak 10-20 km-es körzetéből érkeznek. Az új egység kivitelezése több éves előkészítés után 2024 szeptemberében kezdődött meg, és a megnyitással tovább erősíti „a királyok városának” gasztronómiai és munkaerőpiaci lehetőségeit.


Indul a fagylaltszezon a Balatonnál

Indul a fagylaltszezon a Balatonnál 

A Balatonnál március 1-től hivatalosan is megkezdődik a fagylaltszezon, ami a helyi cukrászdák és vendéglátóhelyek számára a gazdasági fellendülés időszakát jelenti.
Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra?

Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra? 

Idén már 12 kategóriában küldhetik be tételeiket a borászatok a 2025. június 29. – július 1. között megrendezésre kerülő eseményre.
Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél

Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél 

Hein Schumacher vezérigazgató helyére Fernando Fernandez pénzügyi igazgató kerül.
Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak

Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak 

Egymilliárd forintra pályázhatnak az ezer fő alatti településen működő kiskocsmák, bárok és borozók.
Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán

Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán 

Farsang Kupa néven rendezik meg az ország ételkészítőinek legnagyobb versenyét szombaton a városban.
Kihirdették az Év Mentes Séfjeit

Kihirdették az Év Mentes Séfjeit 

Február 20-án, csütörtökön a METRO Gasztroakadémián idén 7. alkalommal rendezték meg az Év Mentes Séfje versenyt. 
Megvan az ország legjobb lekvárja

Megvan az ország legjobb lekvárja 

Több kategóriában keresték az ország legjobb helyi termékét, a legjobb lekvár címet a Szatmári Éden nyerte el.
Hat furcsa étterem a nagyvilágból

Hat furcsa étterem a nagyvilágból 

A világ számos pontján találhatók olyan éttermek, amelyek nemcsak kulináris élvezeteket kínálnak, hanem egyedi és szokatlan környezetükkel is maradandó élményt nyújtanak.
Milyen lesz idén az Év pálinkás bonbonja?

Milyen lesz idén az Év pálinkás bonbonja? 

Idén is meghirdetik az Év pálinkás bonbonja versenyt a 25. Gyulai Pálinkafesztivál kísérőrendezvényeként – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
Gasztronómia, piac és oldtimerek egy helyen: új közösségi hely Buda szívében

Gasztronómia, piac és oldtimerek egy helyen: új közösségi hely Buda szívében 

Budapest egyik legújabb közösségi tere, a GlassHouse Kolosy a II. és III. kerület határán nyitotta meg kapuit, izgalmas gasztronómiai és kulturális élményeket kínálva.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.