Királyi lakoma a királyok városában

Második éttermét nyitotta meg Székesfehérváron a BURGER KING® a Next Stop Üzletközpontban. A friss „Royal” dizájn jegyében épült egység a gyorsétteremlánc 60. étterme Magyarországon. Az M7-es autópálya Auchan-körforgalom melletti lehajtójánál található vendéglátóhely gyors és kényelmes kiszolgálást kínál nemcsak a helyi lakosoknak, hanem az áthaladó vendégek számára egyaránt.

A Next Stop Bevásárlóközpontban található étterem a megszokottnál nagyobb, 146 négyzetméteres vendégtere 84 beltéri és egy hatalmas, 104 négyzetméteres teraszon további 58 kültéri ülőhellyel várja a tűzön grillezett burgerek rajongóit, és az eredeti WHOPPER® élményt keresőket. A vendégek kényelmét 8 önkiszolgáló érintőképernyős Kiosk gyorsítja meg, lehetővé téve a gyors és könnyű rendelést. Mindemellett pedig a gyorsétteremlánc applikációján keresztül sorban állás nélkül tudják megrendelni kedvenc burgereiket. Az autóval érkezők számára a kétsávos drive út gördülékeny kiszolgálást biztosít, így a helyiek és az átutazó vendégek is gyorsan megkapják kedvenc tűzön grillezett hamburgereiket.

A székesfehérvári étterem beltere a nagykanizsaihoz hasonlóan a friss „Royal” dizájn stílusjegyeit viseli. Az étterem belső terének és berendezésének kialakításakor a kényelem és az elegancia volt fókuszban. Ennek érdekében a modern, letisztult vonalakat kidolgozott dizájn elemekkel, minőségi anyagokkal és barátságos színekkel ötvözték. A természetes fa, tégla és ipari fém felületek kombinációja egyedi atmoszférát teremt.


Fotó: Burger King Székesfehérvár

A Next Stop Bevásárlóközpont, stratégiai elhelyezkedése miatt, ideális választás az új egység számára. Az M7-es autópálya közelsége és a város forgalmas csomópontja biztosítja, hogy az étterem fontos találkozóponttá váljon a székesfehérváriak és a Balaton felé utazók számára.

„Székesfehérvár gazdasági növekedése és központi közlekedési szerepe fontos tényezők voltak második éttermünk kiválasztásánál. A helyszín könnyen megközelíthető és jól kiszolgálja a helyiek, valamint az autópályán áthaladó vendégek igényeit is, így logikus bővítési lehetőségnek bizonyult.” – mondta Sümegi László, a Fusion Befektetési Zrt. elnöke.

Az étterem közel 40 embernek biztosít állást, köztük felnőtteknek és diákoknak is, akik főként Székesfehérvárról vagy annak 10-20 km-es körzetéből érkeznek. Az új egység kivitelezése több éves előkészítés után 2024 szeptemberében kezdődött meg, és a megnyitással tovább erősíti „a királyok városának” gasztronómiai és munkaerőpiaci lehetőségeit.


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.