A Fény utcai Auguszt Cukrászda 2020-as fagylaltkínálatának különlegessége, hogy minőségében soha nem változik, és az alapkínálat mindig állandó.
„Titkuk" nem a bizarr fagylaltkreációkban, hanem a klasszikusok tökéletes elkészítésében rejlik - náluk a csokifagylalt Valhrona NYANGBO 68 százalékos csokoládéból, a vanília madagaszkári vaníliából, a gyümölcsfagylaltok igazi, friss, hazai gyümölcsből, a citromfagyi és a limonádék syracusai vagy mentoni citromból készülnek.
Ugyanez a minőség jellemzi a többi összetevőt is: a tej, a tejszín, a joghurt vagy a tojás eredetére és minőségére is hasonló figyelmet fordítanak.
Ahogy Auguszt József és felesége, Ibolya vallja, adalékanyag mentesen dolgozni fáradságosabb és költségesebb, de megéri!
Íme, néhány az Auguszt klasszikus fagyi kínálatából:
Forrás: Auguszt / fotók: Tóth Milán