Bezárt a legendás dunántúli csárda

Több mint három évtizedes működés után bezárja kapuit a mecseknádasdi Bagoly Gasztrokult Élménytér, amely korábban Bagoly Csárda és Panzió néven vált ismertté.

Az évek során az étterem és a panzió jelentős felújításon esett át, és a helyszín folyamatosan bővült új gasztronómiai élményekkel. A Bagoly Gasztrokult Élménytér része lett a Karl Mikro-Sörfőzde és a Bagoly Pékség, amelyek tovább gazdagították az itt eltöltött idő élményét.


Fotó: Bagoly Gasztrokult Élménytér

A Bagoly Gasztrokult Élménytér közösségi oldalán közölte a szomorú hírt:

"Sajnálattal kell közölnünk, hogy egy váratlan helyzet miatt Bagoly Gasztrokult Élménytér, Bagoly Csárda-Panzió 2025.02.28-tól végleg bezárja kapuit, az étterem és a panzió üzemeltetését befejezzük. Az épület nem került eladásra, és jelenleg nincs új üzemeltető sem.

Mint írják, történetük néhány éve indult egy nagy álommal, amely rengeteg kihívással, kemény munkával és felejthetetlen pillanatokkal telt meg. 

„Köszönjük a bizalmat, a rengeteg visszajelzést és a támogatást, amit tőletek kaptunk. Külön hálásak vagyunk a csapatunknak, beszállítóinknak és minden kollégánknak, akik elhivatottsággal dolgoztak azért, hogy a Bagoly ne csak egy étterem legyen, hanem egy igazi élménytér.” 


Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.