Lenyűgözte a magyar víz a híres víz sommeliert

A víz sommelier úgy nyilatkozott a nyáron aranyérmet nyert vízről, hogy kivételes tisztaságú és sima, friss ízhatásával pedig páratlan élményt nyújt.

Pat Eckert, a vízvilág egyik legnagyobb szaktekintélye, Európa több nagy vízkóstoló eseményének bírája 2018 óta vezeti a Fine Liquids vállalatot és a Colors of Water projekteket - és most újabb felfedezést tett, derült ki az index. hu cikkéből.

Mint írják, a neves szakértő ezúttal egy olyan magyar márkát emelt ki, amely szerinte a világ legnagyobb márkáival is felveszi a versenyt.

A víz sommelier közösségi oldalán így írt a magyar vízről:

Víz sommelierként mindig az egyedi és különleges vizeket keresem, és a Floewater igazán meglepett. Ez a víz kivételes tisztaságával és sima, frissítő ízével páratlan ivási élményt nyújt. Az ásványianyag-egyensúly kiváló, semleges, tiszta felületet hagy maga után. Fantasztikus – minden vízkedvelőnek ki kell próbálnia!

A Hell által forgalmazott víz júliusban nyerte el a Monde Selection aranyérmét, amelyet a bécsi Hofburg palotában adtak át, és több mint 80 független szakértő döntött a sorsáról.


Fotó: Hell Csoport

A FloeWater a különleges úgynevezett CrystalTower-eljárással készül. A víz két különleges rétegen, kvarckristályokon és aqeeqköveken halad át mielőtt dobozba kerülne, így ennek a világszinten is fejlett ultraszűrési technológiának köszönhetően több szennyező anyag esetében is jelentősen alatta marad a jogszabályi előírások határértékeinek: az arzén, az ólom, a nitrit és a nitrát esetében átlagosan 30-szor tisztább a víz, mint a megengedett határérték.


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.