Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Az Omszk park szomszédságában található új egység azért különleges, mert elsőként kapta meg Magyarországon Drive étteremként a teljesen megújult „Pavilion” design-t, amely a letisztult és modern külső megjelenést helyi anyagok felhasználásával biztosítja.

Mi az a „Pavillon” design?

A „Pavilion” design egyszerre ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy az étterem a vendégek számára kényelmes és hívogató környezetet nyújtson. A nagy ablakok és a világos színpaletta tovább erősítik a tér tágasságát, barátságos és nyitott atmoszférát teremtve.

Az enteriőrben a természetes fa, a tégla és az ipari fém elemek harmonikus kombinációja figyelhető meg,

amely egyszerre sugall melegséget és modernitást. A mennyezet rácsszerkezete fa borítással ipari loft-hangulatot idéz, ami karaktert ad a térnek, miközben illeszkedik a márka arculatához.

Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Fotó: BURGER KING®

Milyen újdonságot rejt az új egység?

Az étteremlánc legújabb egysége 309,4 négyzetméteres vendégtérrel és 87 négyzetméteres terasszal várja a tűzön grillezett burger rajongóit. Összesen 132 vendég számára biztosít ülőhelyet, beleértve a 72 beltéri és 60 kültéri férőhelyet. A vendégélményt a digitális rendelési lehetőségek bővítésével is támogatják:  

6 önkiszolgáló, érintőképernyős Kiosk áll az érkezők rendelkezésére, emellett pedig a BK® applikáció használatával is könnyen és gyorsan leadhatják a rendelést. 

Az étterem kivitelezése 2024 tavaszán indult és 2025 januárra fejeződött be. 

Ez a helyszín nemcsak a város lakói, hanem az M0-s körgyűrű és a 11-es főút forgalma miatt is stratégiai jelentőségű. Célunk, hogy a helyi közösség szerves részévé váljunk, és minőségi szolgáltatásainkkal gazdagítsuk a régió kínálatát

– mondta Sümegi László, a a gyorsétteremlánc magyarországi üzemeltetője, a Fusion Zrt. elnöke a megnyitás alkalmával. 

A beruházás az Omszk park környezetének szépítéséhez is hozzájárult:

több mint 170 fát ültettek el az Auchan és a Fusion csapatának közreműködésével.

Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Fotó: BURGER KING®

Lesz-e folytatás?

A Fusion Zrt. folyamatosan keresi az ideális helyszíneket bővüléséhez: Székesfehérváron már épül a város második étterme, míg Budapesten, a Pólus Centerben már szintén megkezdődtek a munkálatok egy új egység kialakítására.


A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Százféle fánk a Fánkfesztiválon

Százféle fánk a Fánkfesztiválon 

Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.
Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón 

Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.
Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe 

Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.
Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt 

Az a biztos, ami már a tárolókban van.
Valentin-nap a város felett

Valentin-nap a város felett 

Valentin-napi élmények a Matild Palotában.
Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől

Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől 

Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme

Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme 

A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék

Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék 

A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon

NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon 

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.