Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Az Omszk park szomszédságában található új egység azért különleges, mert elsőként kapta meg Magyarországon Drive étteremként a teljesen megújult „Pavilion” design-t, amely a letisztult és modern külső megjelenést helyi anyagok felhasználásával biztosítja.

Mi az a „Pavillon” design?

A „Pavilion” design egyszerre ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy az étterem a vendégek számára kényelmes és hívogató környezetet nyújtson. A nagy ablakok és a világos színpaletta tovább erősítik a tér tágasságát, barátságos és nyitott atmoszférát teremtve.

Az enteriőrben a természetes fa, a tégla és az ipari fém elemek harmonikus kombinációja figyelhető meg,

amely egyszerre sugall melegséget és modernitást. A mennyezet rácsszerkezete fa borítással ipari loft-hangulatot idéz, ami karaktert ad a térnek, miközben illeszkedik a márka arculatához.

Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Fotó: BURGER KING®

Milyen újdonságot rejt az új egység?

Az étteremlánc legújabb egysége 309,4 négyzetméteres vendégtérrel és 87 négyzetméteres terasszal várja a tűzön grillezett burger rajongóit. Összesen 132 vendég számára biztosít ülőhelyet, beleértve a 72 beltéri és 60 kültéri férőhelyet. A vendégélményt a digitális rendelési lehetőségek bővítésével is támogatják:  

6 önkiszolgáló, érintőképernyős Kiosk áll az érkezők rendelkezésére, emellett pedig a BK® applikáció használatával is könnyen és gyorsan leadhatják a rendelést. 

Az étterem kivitelezése 2024 tavaszán indult és 2025 januárra fejeződött be. 

Ez a helyszín nemcsak a város lakói, hanem az M0-s körgyűrű és a 11-es főút forgalma miatt is stratégiai jelentőségű. Célunk, hogy a helyi közösség szerves részévé váljunk, és minőségi szolgáltatásainkkal gazdagítsuk a régió kínálatát

– mondta Sümegi László, a a gyorsétteremlánc magyarországi üzemeltetője, a Fusion Zrt. elnöke a megnyitás alkalmával. 

A beruházás az Omszk park környezetének szépítéséhez is hozzájárult:

több mint 170 fát ültettek el az Auchan és a Fusion csapatának közreműködésével.

Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Fotó: BURGER KING®

Lesz-e folytatás?

A Fusion Zrt. folyamatosan keresi az ideális helyszíneket bővüléséhez: Székesfehérváron már épül a város második étterme, míg Budapesten, a Pólus Centerben már szintén megkezdődtek a munkálatok egy új egység kialakítására.


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.