Májusban hazánkba érkezik a Chuck E. Cheese’s® étteremlánc hálózatfejlesztési igazgatója

A Chuck E. Cheese’s®  közel 40 éves múltra tekint vissza és az amerikai kontinens egyik jellegzetes, kifejezetten gyermekek szórakoztatására létrehozott étterem-lánca.

Jelenleg a cég 17,000 munkatársat foglalkoztat és 2011-ben 44 millió gyermek és 30 millió felnőtt szórakozott és étkezett Chuck E. Cheese’s® egységekben. Mindegyik Chuck E. Cheese’s étteremben kapható többféle frissítő, valamint helyben sütött pizza, szendvics, salátabár és édességpult áll a megéhezett lurkók és szüleik rendelkezésére. 2011-ben az egységek árbevételének közel 49 százaléka származott étel- és italfogyasztásból.

Carlos De Leon, cég hálózatfejlesztési igazgatója 2013. májusában Budapestre érkezik az első bemutatkozásra és a hálózatépítés iránt érdeklődökkel való személyes tárgyalásokra. A hálózat hosszútávon keres a cég filozófiája és céljai iránt is elkötelezett, azzal azonosulni tudó franchise partnert és várja érdeklődő vállalkozások jelentkezését a céggel való üzleti megbeszélésre. Éttermi, vendéglátóipari tapasztalat hiánya nem kizáró ok.

Forrás: Franchiseportál


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.