Már Berlinben is Domino's Pizza

A Domino's Pizza, a világ egyik legnagyobb pizzéria lánca hozzálátott németországi franchise-hálózatának kiépítéséhez. Az első német Domino's Pizza étterem hétvégén kerül átadásra Berlinben, amelyet további nyitások fognak követni a német fővárosban, majd országszerte egyaránt - adta hírül a Franchiseportál.

"Németország tökéletes helyszín a hálózat bővítési terveinek kivitelezésére. Minőségre és kényelemre igényes vásárlóerejével, a német piac magában hordozza a megfelelő feltételeket az üzleti siker eléréséhez," nyilatkozta Birgir Thor Bieltvedt, a hálózat franchise-partnere.

A 40,7 millió háztartásból álló német gazdaságban, egyre inkább növekszik az igény mutat a pizza fogyasztás, házhozszállítás iránt. Mivel a Domino's Pizza pizza házhoszszállítást tekintve világelső, így rendkívül gyors terjeszkedéssel számol, mind vállalati mind pedig franchise-egységek tekintetében. Ehhez az is nagyban hozzájárul, hogy Németország Európa legfejlettebb-, és a világ 5. legnagyobb gazdaságával rendelkezik.

A Domino's Pizzát még 1960-ban alapította egy testvérpár, s 1967 óta működnek franchise formában. A franchise hálózat az Entrepreneur magazin 500-as listáján a kilencedik helyet foglalja el. (Franchiseportál)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.