Az első kurzus november 26-án indult, ezt követően pedig heti rendszerességgel lesznek alkalmak, a helyszín a Culinary Institute Europe a Bródy Sándor utcában, írja a Dining Guide.
A menüsorhoz, amit közösen fognak elkészíteni a jelentkezőkkel, lesz profi borkíséret is, így egy interaktív vacsorával zárják majd minden alkalommal a programot. A cél, hogy a résztvevők egy 4,5-5 órás komplex élményt kapjanak.
Novemberben és decemberben a tökéletes karácsonyi menüre fog épülni az egész koncepció, összesen hat fogást készítenek majd el, amibe beletartozik például a kakas ramen. Ennek a fogásnak az az érdekessége, hogy az őslevest majd mindenki megkapja kicsiben, így ezt majd mindenki otthon tudja frissíteni és életben tartani, illetve természetesen otthon hasznosítani a kurzuson tanult leves elkészítéséhez.
Így nem csupán a tudást, de némi alapanyagot is hazavihetnek a résztvevők. Emellett még lesz marhatatár, rákmajonéz, szarvas wellington burgonyával, szilvával és szarvasgombával.
Tovább a Dining Guide Mede Ádámmal készített interjújára >>
Forrás: Dining Guide