Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek

Lezajlott Az év házhoz szállító étterme 2014 verseny, és a szavazatok összesítése alapján a szegedi Mega Megálló és az egri Corner Sandwich és Pizza lettek az idei év legjobbjai.

Falatozz.hu versenyére, az Év házhoz szállító étterme megmérettetésre országszerte összesen 70 étterem nevezett, és 3225 darab szavazat érkezett rájuk.

Legjobb házhoz szállító étterem 2014. és A Falatozz.hu legjobb étterme 2014. díjakat egyaránt elnyerő Mega Megálló egy kis családias büfé Szegeden. Nyereményük egy 100.000 Ft értékű Gastron csomagolóanyag utalvány és egy 100.000 Ft értékű hirdetési csomag. A barátságos kifőzde méretét meghazudtoló kínálattal áll a vendégek rendelkezésére. Kapható náluk házi hamburger, frissensült, ragus főételek, gyros, hot-dog, desszert és saláta egyaránt, mindez mérsékelt áron. A siker titka, hogy igyekeznek a magyar ízlés kedvére tenni, és kedvesen bánnak az ügyfélkörrel. Különösen büszkék a kétszintes Mindent bele burgerükre, amibe 40 dekás húspogácsát tesznek. Van egy saját daluk is, a Mega Induló, amelyet egy alkalmazott írt a büfé életéről.

Az Eger városában található Corner Sandwich és Pizza pedig Legjobb házhoz szállító pizzéria 2014.titulust tudhatja magáénak. Jutalmuk egy 100.000 Ft értékű konyhagép utalvány a Thermotechnika Kft. felajánlásával. A választék hatalmas, hiszen a pizzákon kívül rendelhető náluk szendvics, hamburger, quesadilla, tortilla, wrap, sushi, tészta, frissensült, desszert és saláta egyaránt. Büszkék rá, hogy minden séf nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és hogy nem az olcsó, hanem a minőségi alapanyagokat használják fel ételeikhez. Állításuk szerint a kézműves hamburgerüknek nincsen párja a városban: minden reggel maguk gyúrják a húspogácsát a házi buciba. Pizzáik pedig nem csak a megszokott ízekben készülnek, hanem például rántott hagymakarikás verzióban is.

Forrás: Vendég & Hotel


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.