Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek

Lezajlott Az év házhoz szállító étterme 2014 verseny, és a szavazatok összesítése alapján a szegedi Mega Megálló és az egri Corner Sandwich és Pizza lettek az idei év legjobbjai.

Falatozz.hu versenyére, az Év házhoz szállító étterme megmérettetésre országszerte összesen 70 étterem nevezett, és 3225 darab szavazat érkezett rájuk.

Legjobb házhoz szállító étterem 2014. és A Falatozz.hu legjobb étterme 2014. díjakat egyaránt elnyerő Mega Megálló egy kis családias büfé Szegeden. Nyereményük egy 100.000 Ft értékű Gastron csomagolóanyag utalvány és egy 100.000 Ft értékű hirdetési csomag. A barátságos kifőzde méretét meghazudtoló kínálattal áll a vendégek rendelkezésére. Kapható náluk házi hamburger, frissensült, ragus főételek, gyros, hot-dog, desszert és saláta egyaránt, mindez mérsékelt áron. A siker titka, hogy igyekeznek a magyar ízlés kedvére tenni, és kedvesen bánnak az ügyfélkörrel. Különösen büszkék a kétszintes Mindent bele burgerükre, amibe 40 dekás húspogácsát tesznek. Van egy saját daluk is, a Mega Induló, amelyet egy alkalmazott írt a büfé életéről.

Az Eger városában található Corner Sandwich és Pizza pedig Legjobb házhoz szállító pizzéria 2014.titulust tudhatja magáénak. Jutalmuk egy 100.000 Ft értékű konyhagép utalvány a Thermotechnika Kft. felajánlásával. A választék hatalmas, hiszen a pizzákon kívül rendelhető náluk szendvics, hamburger, quesadilla, tortilla, wrap, sushi, tészta, frissensült, desszert és saláta egyaránt. Büszkék rá, hogy minden séf nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és hogy nem az olcsó, hanem a minőségi alapanyagokat használják fel ételeikhez. Állításuk szerint a kézműves hamburgerüknek nincsen párja a városban: minden reggel maguk gyúrják a húspogácsát a házi buciba. Pizzáik pedig nem csak a megszokott ízekben készülnek, hanem például rántott hagymakarikás verzióban is.

Forrás: Vendég & Hotel


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.