Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek

Lezajlott Az év házhoz szállító étterme 2014 verseny, és a szavazatok összesítése alapján a szegedi Mega Megálló és az egri Corner Sandwich és Pizza lettek az idei év legjobbjai.

Falatozz.hu versenyére, az Év házhoz szállító étterme megmérettetésre országszerte összesen 70 étterem nevezett, és 3225 darab szavazat érkezett rájuk.

Legjobb házhoz szállító étterem 2014. és A Falatozz.hu legjobb étterme 2014. díjakat egyaránt elnyerő Mega Megálló egy kis családias büfé Szegeden. Nyereményük egy 100.000 Ft értékű Gastron csomagolóanyag utalvány és egy 100.000 Ft értékű hirdetési csomag. A barátságos kifőzde méretét meghazudtoló kínálattal áll a vendégek rendelkezésére. Kapható náluk házi hamburger, frissensült, ragus főételek, gyros, hot-dog, desszert és saláta egyaránt, mindez mérsékelt áron. A siker titka, hogy igyekeznek a magyar ízlés kedvére tenni, és kedvesen bánnak az ügyfélkörrel. Különösen büszkék a kétszintes Mindent bele burgerükre, amibe 40 dekás húspogácsát tesznek. Van egy saját daluk is, a Mega Induló, amelyet egy alkalmazott írt a büfé életéről.

Az Eger városában található Corner Sandwich és Pizza pedig Legjobb házhoz szállító pizzéria 2014.titulust tudhatja magáénak. Jutalmuk egy 100.000 Ft értékű konyhagép utalvány a Thermotechnika Kft. felajánlásával. A választék hatalmas, hiszen a pizzákon kívül rendelhető náluk szendvics, hamburger, quesadilla, tortilla, wrap, sushi, tészta, frissensült, desszert és saláta egyaránt. Büszkék rá, hogy minden séf nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és hogy nem az olcsó, hanem a minőségi alapanyagokat használják fel ételeikhez. Állításuk szerint a kézműves hamburgerüknek nincsen párja a városban: minden reggel maguk gyúrják a húspogácsát a házi buciba. Pizzáik pedig nem csak a megszokott ízekben készülnek, hanem például rántott hagymakarikás verzióban is.

Forrás: Vendég & Hotel


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.