Az exkluzív rendezvény során Richard Nussel, a Relais & Châteaux Hertelendy Kastély séfje négy olyan elismert sztárszakáccsal gondoskodott a gálavacsora tíz fogásáról, mint a két-két Michelin-csillagos Dieter Koschina és Silvio Nickol, valamint a két fiatal tehetség, Philipp Haiges és Peter Zinter.
A sztárséfek tíz fogásból összeállított ínyenc vacsorájukkal olyan rendkívüli sikereket arattak a vendégek körében, hogy ennek örömére a kastély menedzsmentje „A Relais & Châteaux sztárjai“ címmel tavasszal ismét a mostanihoz hasonló, különleges gasztronómiai rendezvényt szervez, melyen Relais & Châteaux partner-szállodák és éttermek séfjei mutatják majd be kreációikat.
Ízelítő a menüből:
Somogyi őz zellerpürével, zöld dióval, vörösbormártással
Csicsókakrémleves norvég homárral
Loup de mer zöldfűszeres főzetben, borsos kagylóhabbal
Libamáj kompozíció passiógyümölccsel, kardamommal, szagos mügével és fekete rizsropogóssal (forrás és kép: Luxorium)