München és New York találkozása a Budai Várban

Házias ételekkel, rántott húsokkal és főzelékekkel, sörkerti klasszikusokkal, mint a kolbász vagy a malaccsülök, továbbá burgerekkel és pizzákkal, no meg kézműves sörkínálattal és széles fröccslappal vár Spíler Biergarten a Dísz téren.

Spíler Béla meséje új fejezethet ért: február 14-én megnyílik a legújabb Spíler, a Spíler Biergarten, méghozzá a Budai Várban, a Dísz téren, ahol terasszal együtt 250 vendég tud majd leülni egyszerre. 

Burger / Fotó: Spíler Biergarten
Burger / Fotó: Spíler Biergarten

"Miután Spíler Béla visszatért a müncheni Octoberfestről, egyfolytában csak arra az életteli és vibráló légkörre tudott gondolni. Az a zene lüktetett füleiben éjjel-nappal. A tánc, a nevetés és a baráti beszélgetések jutottak eszébe, valamint a lederhosenben és dirndlben koccintó emberek, a literes söröskorsókat cipelő csinos pincérlányok, meg persze a csülök, a bratwurst és a pretzel."

Sharing plate /Fotó: Spíler Biergarten
Sharing plate /Fotó: Spíler Biergarten

"Megannyi sztori jutott eszébe a pár napos kiruccanásról és mindig csak huncutul mosolygott és kacsintott, ha az ottani történetekről faggatták. Nem sokat habozott: belevágott legújabb projekjébe, a Spíler Biergartenbe, hogy Budapestre is elhozza a bajor sörözők és sörkertek megismételhetetlen hangulatát - csak egy kicsit más köntösben!"

Taco Bowl /  / Fotó: Spíler Biergarten
Taco Bowl / / Fotó: Spíler Biergarten

Házias ételekkel, rántott húsokkal és főzelékekkel, sörkerti klasszikusokkal, mint a kolbász vagy a malaccsülök, továbbá burgerekkel és pizzákkal, no meg kézműves sörkínálattal és széles fröccslappal vár Spíler Béla a Budai Várban, a Dísz tér 8-ban. 


Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.
Bazalt Napok Badacsonytördemicen

Bazalt Napok Badacsonytördemicen  

A július 4-től 6-ig zajló Bazalt Napok eseménysorozat három napra megtölti a falut zenével, irodalommal, gasztronómiával és művészettel.
Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.