Egy French’s nevű, mustárgyártó cég bejelentette, hogy az amerikai Nemzeti Mustár Nap (augusztus 3.) alkalmából limitált kiadású mustáros fagyi értékesítésébe kezd.
A vállalat egy Coolhaus Ice Cream nevű társasággal közösen fejlesztette ki a terméket.
Natasha Case, a Coolhaus alapítója azt mondta, hogy jelen esetben egy feledhetetlen és gondosan kidolgozott ízvilágú jégkrémmel van dolgunk.
A különlegességhez augusztus elején a Coolhaus culveri (Kalifornia) egységében, illetve egy New York utcáin poroszkáló kamionból lehet megvásárolni. Akinek mindez valamilyen okból nem sikerül, a French’s közzétette a receptet, hogy aki akarja, a jégkrémet házilag is elő tudja állítani. Amint az az útmutatóból kiderül, az édesség elkészítéséhez a mustár mellett tejszínre, cukrozott sűrített tejre, teljes tejre, kukoricaszirupra, cukorra, vaníliakivonatra, élelmiszerszínezékre és egy csipet sóra van szükség.