A folyamatos termékfejlesztés jegyében, az első három hónap tapasztalatait a kínálatba „ültetve” három fontos változás állt be áprilistól kezdődően Magyarország legújabb tésztázójának életében.
1. A kiszállítási körzet nagyobbá tétele érdekében megnyitják a Nudli Óbuda Pop-Up névre hallgató egységet a 3. kerületben. Reményeik szerint így, mint írják ezzel kapcsolatos közleményükben, bár a budai egységben csupán a legkeresettebb termékekből összeállított kínálattal, de – nagyobb közönség számára lesznek elérhetőek a tésztázó ételei. A pop-up egységből történő kiszállítás és a személyes átvétel a Pastrami Étterem közreműködésével valósul meg – az innen rendelhető ételek is a Nudli konyháján készülnek, partnerüknél mindössze a termékek elkészítésének záró mozzanatai zajlanak.
2. Az étlap megújítására is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért április 1-én étlapra kerül két klasszikus: a hortobágyi húsos palacsinta és a paprikás csirke nokedlivel, amely tételek nem hiányozhatnak egyetlen magát magyarnak mondó étteremből sem.
3. Végül született egy abszolút forradalmi ötlet is: jön a tépett kacsás, káposztás nudli is, amely meggyőződésük szerint hamar a tésztakedvelők kedvencévé válhat. Új formát, ízeket, fűszerezést kapott a mákos nudli, a lecsós galuska és a káposztás tészta is.
Forrás: Costes Csoport / Turizmus Online