Óbudán nyitott új egységet a magyar tésztakantin

A Nudli Óbuda Pop-Up nevű egységet a 3. kerületben nyitották meg tulajdonosai. Két örök klasszikussal, a hortobágyi palacsintával és a paprikás csirke, galuskával erősít mostantól a cég.

A folyamatos termékfejlesztés jegyében, az első három hónap tapasztalatait a kínálatba „ültetve” három fontos változás állt be áprilistól kezdődően Magyarország legújabb tésztázójának életében.

1. A kiszállítási körzet nagyobbá tétele érdekében megnyitják a Nudli Óbuda Pop-Up névre hallgató egységet a 3. kerületben. Reményeik szerint így, mint írják ezzel kapcsolatos közleményükben, bár a budai egységben csupán a legkeresettebb termékekből összeállított kínálattal, de – nagyobb közönség számára lesznek elérhetőek a tésztázó ételei. A pop-up egységből történő kiszállítás és a személyes átvétel a Pastrami Étterem közreműködésével valósul meg – az innen rendelhető ételek is a Nudli konyháján készülnek, partnerüknél mindössze a termékek elkészítésének záró mozzanatai zajlanak.

 

2. Az étlap megújítására is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért  április 1-én étlapra kerül két klasszikus: a hortobágyi húsos palacsinta és a paprikás csirke nokedlivel, amely tételek nem hiányozhatnak egyetlen magát magyarnak mondó étteremből sem.

3. Végül született egy abszolút forradalmi ötlet is: jön a tépett kacsás, káposztás nudli is, amely meggyőződésük szerint hamar a tésztakedvelők kedvencévé válhat. Új formát, ízeket, fűszerezést kapott a mákos nudli, a lecsós galuska és a káposztás tészta is.

Forrás: Costes Csoport / Turizmus Online


Nyári ízek újrahangolva  – bemutatkozott a Kozmo Hotel új szezonális étlapja

Nyári ízek újrahangolva – bemutatkozott a Kozmo Hotel új szezonális étlapja 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.